RO Study
👤
Bubu004
Bubu004
12-05-2016
Matematică
a fost răspuns
3000 litri față de 3000 decilitri
Răspuns :
MariaM10
MariaM10
12-05-2016
3000 litri >3000 decilitri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste Pe Baza Textului Explicatiile Potrivite Pentru: SE BUCURA DE BUCURIA TA:LUMINA DE PE CHIPUL BUNICII NU VINE DE AFARA:PLOAIA ADAUGA UN RAND DE PERDELE FE
O Cantitate De Zinc De Puritate 90% Reactioneaza Cu 300g Solutie De Acid Clorhidric De concentratie 7,3%. Cerinte: a) Scrieti Ecuatia Reactiei Chimice. b) Deter
2/121 3 Se Toarnă 470 I De Apă În 28 De Recipiente: Unele De 2 L Fiecare, Iar Altele De 20 L Câte Recipiente De Fiecare Fel Au Fost Necesare? Rezolvați Problema
Daca 2,1 G Alchena Reactioneaza Cu 250 ML Solutie 0,1 M Apa De Brom, Alchena Care Poate Prezenta Izomeri Optici Este: A. 2-butena B. 2-pentena C. 2-hexena D. 1-
La Ferma Sa, Stăpânul Lui Colt Alb Avea 72 De Găini Şi Rațe. Ştiind Că Numărul Găinilor E Cu 8 Mai Mare Decât Cel Al Rațelor, Află Câte Păsări De Fiecare Fel Su
Buna, Ar Putea Cineva Sa Ma Ajute Cu Rezolvarile La Primul Sau La Al Doilea Subiect?
La Ferma Sa, Stăpânul Lui Colt Alb Avea 72 De Găini Şi Rațe. Ştiind Că Numărul Găinilor E Cu 8 Mai Mare Decât Cel Al Rațelor, Află Câte Păsări De Fiecare Fel Su
Am Văzut Un Film De Acțiune. De Acțiune- Se Analizează Morfologic Cu Totul? Sau Sintactic? Și Este Atribut? Și Adjectiv?
Două Unghiuri Care Au Același Vârf Cu O Latură Comună Și Laturile Necomune De O Parte Și De Alta A Laturii Comune Se Numesc Unghiuri.....? Vă Rog Că Am Remedial
Analizați Pronumele Din Fragmentul Următor:Într-o Zi, Fetița Îl Întrebă Pe Tatăl Său:— Tata, Poți Să-mi Cumperi O Carte?— O Carte? Se Miră Acesta. Dar Televizor