RO Study
👤
Ion166
Ion166
11-05-2016
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu cuvintul frac
Răspuns :
QAlexandraHAPPY
QAlexandraHAPPY
11-05-2016
Frac este un cuvant foarte interesant si minunat!
Answer Link
Аноним
Аноним
11-05-2016
In zile de sarbatoare , domnul se imbraca intr-un frac .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Suma De Mai Jos: 35\35+22\22+105\105+1023\1023+7561\7561+ A=
Analizati Fiecare Cuvant Va Rog...valoare Morfologica,caz,functie SintacticaDoua Cantece Diferite, Lovindu-se, Amestecandu-se,
Cine Poate Sa Raspunda La Intrebare ? Am Nevoie De Raspuns Ca Dau Lucrare Si Trb Sa Termin.Raspunsul Tot In Engleza. What Does 'factory Farming' Mean ?
Identificati Adverbele Si Locutiunile Adverbiale Din Textele De Mai Jos Si Indicati Felul Si Functia Lor Sintactica: Florile Stau Acolo, La Fereastra. L-am Caut
Cine Poate Sa Raspunda La Intrebare ? Am Nevoie De Raspuns Ca Dau Lucrare Si Trb Sa Termin.Raspunsul Tot In Engleza. What Does 'factory Farming' Mean ?
Ce Parti De Vorbire Sunt Cuvintele Subliniate ? Mai Departe , Intre RASARIT Si MIAZAZI , Baltatestii , Cu MARETELE-I Gradini Si Asezamintele Sale De Bai , PAREA
Trei Prieteni Au 575 Timbre.Daca Celui De-al Doilea Copil I-am Mai Da 40 De Timbre, Iar Celui De-al Treilea I-am Mai Lua15 Timbre,atunci Cei Trei Prieteni Ar A
Imagineaza-te Soldat In Oaste Lui Vlad Tepes ,in Lupta Sultanului Mahomed .Scrie Un Text De 4-5 Randuri In Care Sa Prezinti Din Prespectiva Ta ,profilul Moral A
Raspunde-ti Va Rog La Intrebari....Please 1. Ce Înălțime Are Culmea Fericirii? 2. Cît Timp Este Într-un Car De Ani?
La Un Concurs Se Acorda 4 Punte Pentru O Problema Rezolvata Coerct Si Se Scade Un Punct Pentru O Problema Rezolvata Gresit.Diana A Trimis 15 Probleme Si A Prim