RO Study
👤
NooBFTW
NooBFTW
11-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Un text a descrierii naturii
Răspuns :
Bocorina
Bocorina
11-05-2016
natura este cea mai frumoasa deoarece contine: vietuitoare
(finte ale naturi) in special noi oameni, plante , verdeață si copaci . fara ea nu am exista.
sper ca te-am ajutat . succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Enunţuri Cu Cuvântul a Se Despărţi, A Fi Emoţionat, A Iubi Mult, A-l Înstrăina,a Găsi Drumul În Viaţa
Ajutor! Michael Faraday A Izolat Benzenul Din Gazul De Iluminat, In Anul 1825. Scrieți Ecuația Reacției De Nitrare A Benzenului Cu Amestec Sulfonitric Pentru
Fie Triunghiul Abc Dreptunghic In A Si Inaltimea Ad Perpendicular Bc , D Apartine Bc. Aflati Inaltimea Ad Daca M Unghiului C Este De 30 De Grade Si Bc Este De 1
Mă Poate Ajuta Cineva ?Va Rog? Dau 60 De Puncte + CoronițăVă Rog E Urgent!!!!!
Problema 1 Va Rog Frumos
Cum Se Formează Eclipsa De Soare Transformați Pătura De La Suprafața Soarelui De 6.000 De Grade Celsius În Grade Kelvin
Va Rog, Problema 35, B).
Use The Correct Article1. What About Going To Australia In ... February?2. Last Year We Visited ... St. Paul's Cathedral And ... Tower.3. ... Loch Ness Is ... M
Care E Următorul Număr Din Secvența: 1, 11, 21, 1211, 111221, 312211, 13112221, 1113213211, ....... ?
URGENT,VA ROGModul Imperativ Are Forme Pentru:a) Toate Persoanele;b) Persoana A II-a, Singular:c) Persoana A II-a, Plural;d) Persoana A II-a, Singular Și Plural