RO Study
👤
Sergiu12345
Sergiu12345
11-05-2016
Matematică
a fost răspuns
a) I = 4 m , L = 8 m ;
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-05-2016
p=2L+2l=16+8=24m
a=Lxl=8x4=32mp
Answer Link
MariaLaura10
MariaLaura10
11-05-2016
p=2L+2l=16+8=24m a=L×l=8×4=32 mp
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Argumentati Afirmatia : "Centrul Comertului Mondial S-a Mutat Din Marea Mediterana In Oceanul Atlantic" .
In Propozitia; ,,Varful Firelor De Par Si Varfurile Urechilor Sunt Negre.,, Ce Caz Au Cuvintele ,, Firelor,, Si ,,negre,, .
Identifica Omonimele Si Icuvintele Polisemantice Dinn versurile Urmatoare :''Langa Lacul Care-n Tremur Somnoros Si Lin Se Bate ,Vezi O Masa Mare-ntinsa Cu Facl
Un Magazin Primeste 672 cutii cu Conserva De Peste De 4 Ori Mai Putine Cutii Bulion Si 60 Cutii Cu Ciuperci .itreaga Cantitate Este Asezata In Mod Egal Pe 5 R
De Ce Este Considerata Confruntarea Cu Spania,razboi De Independenta??
Prezinta,in 3-5 Randuri,semnificatia Secventei:Deschise Ochii. Mingea De Foot-ball,aceasi; Cerul, Inalt Si Intins; Incepea Scoala, Se Apropia Plecarea; Danut,mi
Dupa O Reducere De 15% Urmata De O Majorare De 10% Din Noul Pret , Un Obiect Costa 187 Lei. Care A Fost Pretul Initial ? P.S. : Mie Mi-a Dat 194 Iar La Sfarsit
Intr-o Cutie Sunt Bile Rosii,albe Si Negre. Din Total 3 Supra 6 Sunt Bile Rosii,5 Supra 8 Din Rest Sunt Albe,iar 9 Sunt Negre. Cate Bile Sunt In Total?
Aflati Numerele X Si Y ,stiind Ca Sunt Invers Proportionale Cu 3 Si 2,(4) Si Ca Media Aritmetica Este 263.
Cine Imi Face O Comunere Cu : ''ce Te Face Pe Tine Sa Te Simti Liber''