RO Study
👤
Yfjhrkij
Yfjhrkij
11-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Transformati in cm:0,002hm,0,14km,0,85m
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-05-2016
0,002hm=20cm
0,14km=14 000cm
0,85=85cm
Answer Link
UniUniUnicorn
UniUniUnicorn
11-05-2016
0,002hm=20 cm 0,14km=14000cm 0,85m=85cm sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex. 5 La Caietul Elevului La Limba Romina La Pagina 26.
2 În Text Apar Proverbe, Zicători Sau Considerații Gene- Rale Asupra Unor Situații De Viață. Dintre Cele Selectate Mai Jos, Pe Care Ai Alege-o Ca Motto Pentru N
Comentează, În Două-trei Enunțuri, Un Exemplu De Paralelism Sintactic, Extras Din Acest Text. (Cântecul Busuiocului) Exemplu:comentariu:
4 Precizează Cine Ar Putea Fi Agentul Şi Cine Pacientul In Propoziţia De Mai Jos. -Automobilul- Este Reparat -de Către Mecanic-.
Indica Procedeele De Compunere Prin Care S-au Format Cuvintele De Mai Jos: Aragaz ALRO BCR Binefacatir Cuvant-cheie Deoarece Dinspre Floare-de-colt Gura-leului
O Compunere Anti Bullyng
Pădurea VrăjitoareiINTRODUCEREîntr-o După-amiază, Diana Și Horia Coboară Spre Râu, Trec Pe Podul De Piatră Șitraversează O Pajiște. Iată, Pădurea E În Fața Lor!
Am Nevoie De Ajutor La Mate (integrale Definite). Aplicand Formula, Ajung La Un Ln(-1), Ceea Ce Nu E Ok. Nu Stiu Cum Sa Fac.
9. Asociază Fragmentul Din Greuceanu De Petre Ispirescu Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50-100 De Cuvi
Formuleaza Cate O Propozitie Enunțiativa Interogativa Si Exclamativa Folosind Verbe Aflate La Persoane Si La Timpuri Diferiteva Rog Repede Va Dau Coroana