RO Study
👤
Getutasavu
Getutasavu
11-05-2016
Matematică
a fost răspuns
20:aori 7 - 12-6=5ori2
Răspuns :
RainbowDaria
RainbowDaria
11-05-2016
a x 7 - 12 - 6=10/+ 6
ax7-12=16/+12
ax7=28
a=28:7
a=4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Aceasta Problema .afla Valorile Literelor,stiind Ca: A+b=96 ,b+c=97 .a+c=99. Astept Raspunsurile Voastre Cat Mai Curand.va Multumesc.
Am De Comentat Asa Versuri:" Nu-ti Voi Lasa Drept Bunuri, Dupa Moarte,Decit Un Nume Adunat Pe O Carte...
Ajutati-ma Si Pe Mine Va Rooog. Prezinta Semnificatia Versurilor In 3-5 Randuri :"Zau Ca-mi Vine Sa-mi Las Balta/Toate Interesele"
1. Un Vehicul Pe Perna De Aer Are Lungimea De 2 M , Latimea De 1.3m Si Masa 1300 Kg.Ce Presiune Suplimentare Trebuie Sa Produca Ventilatorul Sub Vehicul Ca Sa-l
Intrebarile De La Cl A 2 A La Concursul Comunicare Si Ortografie De Azi
Amintitiva 2 Reguli De Ortografiere A Substantivelor. Ilustrati-le Prin Cite 5 Exemple.
Motive dominante Din Opera Lui Blaga
Lintita ,ce Face Parte Din Grupul Plantelor Iubitoare De Umiditate Nu Are Organe In Care Sa Depoziteze Apa .explica Intr-un Enunt Acest Fenomen.
Amintitiva 2 Reguli De Ortografiere A Substantivelor. Ilustrati-le Prin Cite 5 Exemple.
AJUTATI -MA VA ROG FRUMOS !!Redacteaza O Descriere De Tip Portret A Unui Pesonaj Feminin Din Basme, Legende Sau Mituri Populare Romanesti .