RO Study
👤
Crab1
Crab1
11-05-2016
Limba română
a fost răspuns
ce parte de vorbire are cuvantul dedesupt
Răspuns :
Georgi1211
Georgi1211
11-05-2016
dedesupt- adverb de loc ( complement circumstantial de loc)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A+b=59, A-b=11 Medota Grafica Repedeeee
La O Florărie, S-au Adus Ghivece De Flori. In Prima Zi, S-a Vandut A Doua Zi, Cáte Ghivece S-au Vândut În Fiecare Zi Şi Câte S-au Adus Initial La Florarie? 4 Di
În Trapezul ABCD, AB || CD, AB < CD, AC Intersectat Cu BD = {O}, Se Consideră MN || AB , O € MN, Cu M € AD Şi N € BC. Arătați Că: A) OM/AB + OM/CD = 1 B) MN/
Choose The Correct Option. 1. George Hasn't/ Haven't Got Short Red Hair. 2 Isabel Hasn't/ Haven't Got Brown Eyes. 3. Tom And Max Hasn't/ Haven't Got Blue Eyes.
Povesteste In Scris Ultimele Trei Fragmente Din Amintiri Din Copilarie De Ion Creanga (fragment)
26. Периметр Прямоугольного Участка Земли Равен 240 См, Длина Равна Удво- Енной Ширине. Вне Участка, На Одинаковом Расстоянии От Его Сторон, Посадили Деревья, Р
XIV.3.88 Un Fermier Are O Livadă Cu 64 De Pomi: Meri, Peri, Piersici Şi Caişi. Numărul Merilor Este De Trei Ori Mai Mare Decât Numărul Perilor. Numărul Piersici
Precizează Valoarea Morfologică,funcția Sintactică Și Cazul Cuvintelor Subliniate : Compunerea Dumitale Este Buna ; Colegul Meu Are Ghiozdanul În Bancă; L-am În
Povestiti In 15 Randuri Cum Ar Fii Sa Fii O Zi In Locul Lui Bill Gates Si Ce Ai Face? REPEDE 50 PCtT+ COROANA
1. Un Cui din Fier Cu Mi= 16g Fe(fier)se Introduce Intro Solutie De CuSo4 De C=10% La Final Mf=17g(masa Cuiului) Aflati Masa De Fier Desprinsa Si Masa De Cupru