👤

Am nevoie urgent de o compunere cu titlul Bunica in tara povestilor sa fie interesanta si cca 20-25 randuri. Multumesc!

Răspuns :

In fiecare vacanta de vara merg la tara ca sa imi vad bunicii,dar mai ales ca sa o vad pe bunica .Bunica este o femeie inalta,slaba,cu zambetul pe buze care te incalzeste de fiecare data cand o vezi.De fiecare data cand ajung la tara bunica ma intampina cu fursecuri si cu paine prajita.Ea le face din timp si le lasa la racit ca sa ma bucur de ele cu un pahar de lapte cald abia muls.
Pe langa bunica mai e si bunicul care ma duce la pescuit si ma invata sa prind pesti, dar tot bunica are cea mai mare grija de mine.Ea imi pregateste asternuturile cu 2 ore inainte sa dorm, ca dupa ce vin de la pescuit cu bunicul sa pot sa ma scimb in pijamale si sa adorm imediat.
Dimineata ma intampina cu branza lasata sa se faca de seara ,cu sunca prajita si cu un ou fiert.Ea stie intotdeauna sa aleaga ce se potriveste, si asta nu numai in domeniul mancarurilor.Dupa ce mananc micul dejun ma ajuta sa imi aleg hainele cu mare atentie ca nu cumva sa fie in geanta mea cu haine lasata de parinti vreo rochie buna care le-a scapat mamei si tatei.Dupa ce ma imbrac merg si o ajut sa dea de mancare la porci si la vaca.Ea ma avertizeaza intotdeauna sa am grija la cocosul cel cu pinteni ascutiti cand ma duc sa starng ouale gainilor.Cand se face noapte uneori sunt prea obosita sa ma mai schimb si adorm in hainele de stat ziua.Si asa se repeta in fiecare zi dar mie imi place oricum pentru ca petrec timpul cu bunicii mei , dar mai ales cu bunica!!