RO Study
👤
Kqrty
Kqrty
10-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Care este pluralul cuvântului miere?
Răspuns :
Merealex8
Merealex8
10-05-2016
Este defectiv de plural . Adica nu are forma de plural .
Answer Link
SaraTare
SaraTare
10-05-2016
nu are plural deci scrii imposibil
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Un Teren Are Forma Unui Triunghi Dreptunghic Isoscel,ABC,avand Catetele AB=AC De Lungime 12m.a)Sa Se Arate Ca Lungimea Laturii BC Este Mai Mica Decat 17m.b)Pe
Patru Becuri Consuma In 3 Ore 3 KW.Cat Consuma 6 Becuri In 20 Ore?Sper Sa Ma Puteti Ajuta,multumesc Anticipat.:*
Care E Buna? Stiam Ca Se Face Linie*coloana Adunandu-se,doar Ca Daca As Scrie Ca In Carte,nu Cred C E Corect :-?
F(-2x+3) = 2x-1f(x)=? f:R->R
Călin (file Din Poveste).....exercitii...-Ce Trăsături Ale Craiului Apar În Portretul Din Versurile 23-26 ? Comentaţi Notele De Umor Strecurate În Acest Portret
Cu Cat Este Mai Mica Suma A Doua Numere , Daca Din Primul Numar Se Scade 147 , Iar Din Al Doilea Se Scade 86?
Tocmai Am Descoperit Si Eu Ca Exista Texte Sau Opere Care Sunt Si Lirice Si Epice In Acelasi Timp. Dar Ceea Ce Nu Inteleg Este De Ce La Cerinta Spune Sa Demonst
Identificati Predicatele Si Indicati Felul Lor . Putina Vreme Inca Ne Desparte .de Iarna Trista Prea Curand Sosita . Pustiu E Cuibul Blandei Turturele . Ah Un
Alcatuiti Patru rapoarte Ce Au Valoarea Egala Cu : A)1,25; B)0,6 ;c)2 .
Sa Se Determine A 2008-a Zecimala A Numarului 0,(285714) . Si Daca Puteti Sa-mi Explicati Cum Ati Procedat