RO Study
👤
Diana1197
Diana1197
10-05-2016
Limba română
a fost răspuns
DAU COROANA!!!!!!:)))))))))
Răspuns :
Cracola13
Cracola13
10-05-2016
Domnule Vlad Tepeş,
Mă numesc Mândricel și mă aflu într-o situație dificila. Am fost răpit de turci iar aceștia mă obliga sa îmi iau viata . Va rog sa mă ajutați.
Cu toată stima ,
Mândricel
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Scrieți Pătratele Numerelor 13 Şi 19.rapid
Scrie Textul De Mai Jos Apoi Identifica Verbele Precizează Numărul Acestora Punct Până Atunci Avem Alte Îndeletnicire Punct Născoci Plăci Pentru Gramofon Și Cău
Consecutiv;d) Orice Cifră (sau Grup De Cifre) Cu O Bară Deasupra Este Multiplicată De ..... De Ori. X Cu Bara Deasupra ReprezintăL Cu Bara Deasupra Reprezintă
Inventeza Un Nume Al Unui Tărâm Imaginar Și Scrie Apoi Cum S-ar Traduce
Comparati> 1. 2+radical Din 3 Si Radical Din 7+ Radical Din 48 ; 2. 3+ Radical Din 2 Si Radical Din 11 + Radical Din 72.
În Triunghiul Isoscel ABC, AB = AC, D Este Un Punct Oarecare Pe (BC) Și E Este Intersecția Semidreptei (AD Cu Cercul Circumscris Triunghiului ABC. Să Se Arate C
Vă Rog Ajutați-mă ,ex 4,5 Și 6
3 Orhidee Costa Cât 3 Crini, 4 Crini Costa Cât 11 Trandafiri, Iar 5 Trandafiri Costă Cât 24 De Lalele, Câte Lalele Se Pot Cumpăra Cu Bani De Pe 2 Orhidee
Ce Găsește Pintea În Capitolul 10 Din Moara Cu Noroc? Va Rog Repede E Urgent Dau Coroana!
Un Component Important Al Artificiilor Sa A Prafului De Pusca Contine38,61%K,13,86%N Si Restul Oxigen Determina Formula Chimica A Acestui Compu Stiind Ca Are 1