RO Study
👤
Asasin6
Asasin6
10-05-2016
Limba română
a fost răspuns
impesi despre vacanta de pasti
Răspuns :
Аноним
Аноним
10-05-2016
Zambete blajine imi aratau toti in dimineata Pastelui. Bucatele erau cat o lume nesfarsita. Cea mai buna parte este ca am format toti ai familiei un suflet nobil
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Stie Sa-mi Explice Care E Treaba Cu Orbitalii Si Starea De Hibridizare La Chimie ? Va Rog Sa Ma Ajutati :)
Cum Adica Sa Mentionez Tema Textului?
Mamifer Marin Mai Vechi Decat Dinozaurul! Trebuie Sa Fie De 6 Litere Penultima Litera Este ,,i". P.S.: Nu Este Nici Ichtytosaurus Si Nici Balena.
Cat Fac 3×10+50?Coronita.
Spuneti 4 Reguli Pe Care Ar Trebui Sa Le Respecte Locuitorii Si Vizitatori Acestei Tari (Alice In Tara Minunilor) Dau Coroana!
Realizeaza In 5.7 Propozitii Un Dialog Intre Tine Si O Picatura De Apa Careia Ii Este Frica De Poluare!!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!!!!!!
Va Rog Ajutati-ma : Spuneti-mi De Parte De Vorbire Sunt Cuvintele ( Sunt Unule Inpreunate) un Hobbit intr-o Gaura galbena de Tub lustruite Lui Si Cazul Si Func
1. Media Aritmetica A Doua Numere Este 12 .Unul Dintre Numere Este Egal Cu 6 Aflati Celalalt Numar. 2. Media Geometrica A Doua Numere Este 12 .Unul Dintre Nume
4 Fractii Subunitare Cu Numarul 5
Care Sunt Personajele La "Marinimie" De Emil Garleanu?