👤
a fost răspuns

alcatuiti o compunere descriptiva de 15-20 de randuri despre ploaie, avand urmatorul inceput: Picuri mari de ploaie loveau ritmic si apasat acoperisurile dati un titlu compunerii voastre!

Răspuns :

Ploaie de vara .                                                  Era 28 august 2015.Picuri mari de ploaie loveau ritmic si apasat acoperisurile caselor din Moldova.                                                                                        Era o ploaie linistita fara tunete si fulgere.Desi ploua afara era soare asa ca stateam si ma uitam pe fereasta intrebandu-ma cand se va opri.Deja plua de 2 zile continu.Nu aveam ce sa fac asa ca am inceput sa compun o melodie pe ritmul apasat al picurilor de ploaie na,na,na,na,na,na,na. Inca nu ma plictisisem asa ca am pus tot ce compuneam pe o foaie de hartie. A doua zi am mers in viyita la prietena mea desi plua ne-am distrat foarte bine am alergat prin ploaie si multe alte lucruri dar eu tot imi doream sa aflu m-ai multe despre ploaie si despre curcubeul pe care ea il produce.Cand ploua cu soare.Imi placea atunci ploaia ca si acum dar usosr usor chiiar ma plictisisem de atata vreme mohorata si nasoala.Spre seara ploaia a incetat si a aparut superbul curcubeu cu culorile lui ,,rosu,orange,galben,verde,albastru,violet,,..........Nu stiu daca iti place dar atatea ideei am avut P;S bafta cu compunerea