RO Study
👤
Ceresau
Ceresau
23-10-2014
Matematică
a fost răspuns
compuneti o problema pentru ecuatia x/38=10
Răspuns :
Noooname
Noooname
23-10-2014
Am avut bomboane pe care le-am impartit la cate 38 si de copii,ramanandu-mi 10. Cate bomboane am avut la inceput.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Gospodarie Privata Sunt Gaste Si Oi, In Total 43 De Capete Si 124 De Picioare. Cate Gaste Si Cate Oi Erau In Gospodarie?
Suma A Trei Numere Naturale Este 130. Stiind Ca Ele Sunt Invers Proportionale Cu 2 Si 9 Si Produsul Lor Este 72.
DAU COROANA!!!!!!argumentati Ca Amintiri Din Copilarie Este Relatata La Persoana Intai❤❤❤
Compunere Despre Caine Cu Numele Cainelui Rex Si Blana Lui Sa Fie De Culoare Neagra Si Sa Fie De 5 Randuri Va Rog Repedeeeeeeeee
O Propozite Cu Cuvintul Declaratie Ca Sa Fie Complement Indirect Si Sa Fie Insotit De Una Dintre Prepozitiile Contra Ascupra Impotriva
Alcatuiti Un Pastel
Un Text Dialogat Despre Regurile De Circulatie
1 Completati Spatiile Goale Cu Must, Can't Sau Needn't + Infinitivul Trecut: It .(rain) Here; The Road Is Dry. I Haven't Got My Bag With Me; I .(leave) It On Th
Din Suma Numerelor 290 Și 316 Scădeți Diferenta Numerelor 600 Și 527.
Alcatuieste Enunturi In Care Numeralul Distributiv Cate Doi Sa Aiba Pe Rand Valoare Substantivala,adjectivala Si Adverbiala VA ROG SA MA AJUTATII