RO Study
👤
Roberto1122
Roberto1122
10-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Ce obiecte din natura sunt patrate
Răspuns :
Sally10
Sally10
10-05-2016
In natura pot fi,multe lucruri pot avea forma patrata,unele iau aceasta forma ,sint specii de plante care au frunzele patrate,pot fi si lucruri pe care lea construit si omul precum rezervatii pentru pante.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Enuntul : E Atat De Nostalgica , Incat Imi Comunica Si Mie Tristeti Nebanuite . Ce Functie Sinctactica Are Pronumele Reflexiv Subliniat .?
Trei Luni Consecutive Al Caror Numar Total De Zile Sa Se Exprime Printr-un Numar Natural De Saptamani.
Dau Toate Punctele Mele Numai Rezolvati-mi Problema!Latimea Unui Dreptunghi Este De Trei Ori Mai Mare Decat Latura Unui Patrat.Perimetrul Patratului Este Un Sfe
Pune In Ordine Cuvintele Din Proverbul De Mai Jos , Apoi Comenteaza-i Semnificatia :tau Povatuieste Asculta Te Ce Cugetul / Nimeni Credincios Caci Nu-ti Decat T
Ce Ati Dori Sa Cumparati? va Rog,5 Legaturi De Ridichi,o Conopida Si 6 Kg De Rosii Toate Acestea Va Costa Numai 98 De Lei cred Ca Ati Gresit Calculul a) Pe Ce P
Aflati Numarul Natural X care Impartit La 21 Da Catul 17 Si Restul 11
SUMA A TREI NR. NATURALE CONSECUTIVE PARE ESTE 168. DETERMINATI NE.
Un Numar Adunat Cu Jumatatea Lui 8 Este Cu 5 Mai Mic Decat Dublul Numarului Iniţial. Care Este Numarul?
Daca A=18:2+165 ,b=15:3×0+190, Calculeaza 4a+3b.
Trei Luni Consecutive Al Caror Numar Total De Zile Sa Se Exprime Printr-un Numar Natural De Saptamani.