RO Study
👤
Bossfrunza
Bossfrunza
23-10-2014
Chimie
a fost răspuns
din ce este compusa creta
Răspuns :
Seriiblack
Seriiblack
23-10-2014
creta este compusa din moluza fiarta si inghetata nu inghetata care mincam
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adi Citeste Un Roman Scris In Trei Volume, Care Au In Total 3000 De Pagini. Find Pasionat E Matematica, Adi Observation CA Daca Numarul Paginilor Primului Volum
Am Nevoie De Exercitiile 1 Si 2 URGENT!!! Dau Coronita!
Scrie O Compunere Cu Tema: Personajul Meu Preferat, Realizind Portretul Moral Al Personajului, Dupa Urmatoarele Criterii.Eu Am Ales Personajul Soldatul De Plumb
Daca Scadem Din Latura Unui Patrat O Treime, Apoi Din Rest Trei Patrimi, Vom Obtine Produsul Numerelor 123 Si 3. Care Este Perimetrul Patratului
IMI E TREB RAPID!!! In Singele Omului, Partea De Masa De Clorura De Sodiu NaCl Constitutie 0,5℅. Calculeaza Masa Si Cantitatea De Substanta A Clorurii De Sodiu
Am Primit Exercitiul Urmator Ca Tema Si Nu Stiu Sa Il Fac (2*Z-5):3=11 Cu Explicatie Daca Se Poate
Ajutati-mă La Problema Pe O Podgorie Trebuie Plantati 560 De Butasi De Vita De Vie De Soiul Muscat Si 650 De Butasi De Soiul Feteasca . In Prima Zi Au Fost Pla
Fluviul Amazon Gura De Revarsare
La Un Centru De Fructe Vânzătorul Constata Ca 10 Lazi Cu Capsune Cantaresc Cu 36 Kg Mai Mult Decat 7 Lazi, Avand Fiecare Cantitati Egale. Cat Vor Cantari 4 Lazi
(a+b):2=8,6 a-b=0,5 a Si b=? Ajutor !!!!!!!!!!!!