RO Study
👤
Monica38
Monica38
09-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce exista intr-o narațiunii
Răspuns :
CAndreea14
CAndreea14
09-05-2016
Într-o naraţiune există povestitor, personaje şi acţiune. :) :*
Answer Link
DianaDP1
DianaDP1
09-05-2016
exista povestitor , personaje , actiune . merit coronita ? Te rog !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANA! Patrulaterul ABCD Este Inscris In Cercul De Centru O. Latura [AB] Subintinde Un Arc De 60 De Grade, Latura [CD] Un Arc De 120 Grade, Iar Diagonala
Construieste Enunturi Cu Urmatoarele Functii Sintactice Ale Pronumelui "toti" Nume Predicativ , Caz AC cOMPLEMENT DIRECT aTRIBUT Pronominal Genitival complement
Pe Cand Andreea Avea Avea 3 Ani Mama Sa Avea Avea 25 De Ani Azi Mama Este De 2 Ori Mai In Varsta Decat Andreea Ce Varsta Are Acum Andreea
Am Nevoie De Povestirea Cartii "Mara" De Ioan Slavici Pe Scurt! Urgent! Multumesc
4,03x10-1530:102+6,2x102+15,07:10 Va Rog Ajutati-ma!!
Care Sunt Figurile De Stil Din Calin Nebunul De Mihai Eminescu ?
Puteti Sa Imi Descrieti Si Mie Imaginea Diminetii La Munte ? imi Trebuie Intr-o Ora Va Rog Sa Ma Ajutati dau Coroana
Intr-un Trapez Isoscel Lungimile Bazelor Sunt Egale Cu 6 Cm Si Respectiv 10 Cm , Iar Inaltimea Este 4 Cm. Calculati Perimetrul Si Aria Trapezului.
Dacă Raportul Dintre Lungimile Laturilor A Două Pătrate Este Egal Cu 2 Supra 3, Atunci Determinați Valoarea Raportului Perimetrelor Și Valoarea Raportului Ariil
Profa Ne-a Dat Sa Facem Un Desen Mai Deosebit.Eu M-am Gandit Sa Fac Trei Caini Rasa Mops Pug Cu Spatele.Idei?Dau Coroana.Va Rog