RO Study
👤
Monica38
Monica38
09-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce exista intr-o narațiunii?
Răspuns :
Milsteinmatei
Milsteinmatei
09-05-2016
Un narator si personaje
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Folosirea Semnelor De Punctuație Marcate În Enunțurile Date.-Sa Pregătim Săniuța
Va Rog Ajutati Ma Dau 40 De Puncte . Trebuie Sa Găsiți Functia Sintactică Din Cuvintele Subliniateva Rog E Urgent Dau Coroană
Buna! Scoateți Un Personaj Din Textul Tezeu Si Minotaurul Si Dupa Ce Scoateți Personajul Il Comparăm Cu Voi Adk - Ce Asemănări Is Intre Voi
Scrie Patru Adjective Despre Soare!
Am O Nelamurire.Azi Am Dat Un Test La Matematica ( La Scoala Mea Este Program De Iarna Si Orele Dureaza 45 Min Si Pauzele 5 Min) Pe Foaia De Test Scria Ceva De
Din Sirul: CS2, He, Cl2, SO3, NH3, CO, H2,HCl, H2S, Ne Selectati: A) Molecule Monoatomice B) Molecule Diatomice Polare Si Nepolare
Elena Ii Spune Alinei Imi Mai Trebuie 200 Lei Ca Sa Am Cat Tine. Alina Ii Raspunse Suma Mea Ar Fi De 5 Ori Mai Mare Decat Suma Ta,daca As Mai Avea 200 Lei. Câți
Sinonimele La Cuvintele : Dute In Urma , Vreau Multe ,camera,Astronauti .Va Rog Mult Dau Coroana .
Cine Știe Vă Rog Să Ma Ajutați !!
Trei Copii Au Adunat In Total 420 Alune. Primul A Adunat De Doua Ori Mai Putine Decât Al Doilea. Al Treilea A Adunat De 3 Ori Mai Multe Decat Al Doilea. Cate Al