RO Study
👤
Vaseok1
Vaseok1
09-05-2016
Limba română
a fost răspuns
propozitie cu cuvintul visuri
Răspuns :
Amnevoiedeajutor12
Amnevoiedeajutor12
09-05-2016
Am avut niste visuri in acea noapte, erau infioratoare !
Answer Link
Dogetank
Dogetank
09-05-2016
Am avut o multime de visuri frumoase.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Grrutatra Unui Cub De Fier Cu Latura De Un Metru? Densitatea Fierului=7.8 G/cmURGEENT!!!
6 În Perechi, Găsiți Câte Trei Meserii Care Oferă Următoareleconditii De Lucru:a) Mediu Confortabil De Birou;b) Temperaturi Ridicate;c) Lucru În Ture;d) Săli De
Ce Este Adictia? Am La Biologie De Raspuns La Intrebarea Asta, Va Rog Ajutati Ma
Inscât Face 3÷5=???????
Vă Rog Muuult De Tot!! Rezolvați, Conform Cerinței, Exercitul Din Fotografie. Apreciez Seriozitatea Și Corectitudinea Răspunsului. BTW, Punctez Foarte Bine!!! M
9. Asociază Fragmentul Din Schita "Necunoscute" De Mircea Santimbreanu Cu Un Alt Text Literar Studiat Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, În 50 - 80 De Cuvinte,
Aflați Probabilitatea Ca Alegând Un Număr De Trei Cifre , Suma Cifrelor Sale Sa Fie 26
Un Pătrat Are Latura De X Cm Dacă Se Triplează Lungimea Laturii Pătratului Atunci Aria Pătratului Crește De 6 Sau 9 Ori
Care Este Funcția Sintactică Prin Ce E Exprimat Și Cazul A "pentru A Repara" Din Propoziția "Dimineața Au Căutat Frunze Și Ierburi Pentru A Repara Casele."
Scrieți Cel Mai Mic Număr Natural De 4 Cifre Distincte, Multiplu De 10.