RO Study
👤
Cris188
Cris188
09-05-2016
Limba română
a fost răspuns
desparte in silabe cuvantul este
Răspuns :
Câinelecredincios100
Câinelecredincios100
09-05-2016
es-te.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Iliesicarina
Iliesicarina
09-05-2016
e usor : es-te..... cand doua consuane sunt intre 2 vocale , una merge in fata , iar una in spate
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Sa Rezolv O Problema La Mate...suna Cam Asa:sa Se Afle Care A Fost Pretul Unui Costum De Haine Inainte De Cele 2 Reduceri De Preturi,daca Prima Reducere
Multimea A={x∈R|x≤3√5} Contine Un Numar De ? Numere Naturale
Respond To The Following request. Use Just Or Already.Example: Air The Room. I Have Just Aired It.1)Dust The Books.2)Arrangethe Books In The Boo
Cristina A Citit Intr-o Zi 2 Supra 6 Dintr-o Carte.A 2-a Zi Cu 1 Supra 6 Mai Putin,iar A 3-a Zi Restul Cartii.Ce Parte Din Carte A Citit Fetitia A Treia Zi?
Ma Puteti Ajuta Am De Facut Un Referat Despre" Cererea Si Oferta Pe Piata Muncii Jud. Braila (ajofm Braila)".Nu Prea Gasesc..
Pentru Un Pom S-a Sapat O Groapa In Forma De Cub Cu Latura De 50 Cm.Cati Dm³ De Pamant S-au Scos Din Groapa?
Reclama Pentru Un Film De Desene Animate
Am Nevoie De O Compunere Referitoare La Mesajul Textului "Comoara Tarzie" De Radu Stanca. Multumesc Anticipat
După Ce A Parcurs 3 / 5 Dintr-un Traseu Și Încă 12 Km Un Turist Mai Are De Parcurs O Treime Din Traseu. Ce Lungime Avea Întregul Traseu?
Jean -Claude Carriere : In 1951 Sau 1952 Peter Brook A Filmat Pt Televiziunea Americana Un King Lear Cu Orson Welles In Rolul Principal . Dar Emisiunile Era