RO Study
👤
Teo137
Teo137
09-05-2016
Engleza
a fost răspuns
look and find.Ask and answer. Who is it ?
Răspuns :
Kitty15k
Kitty15k
09-05-2016
Pai da ce fel de text este? Este un text sau nu? Noi nu avem cum sa stim ce ai tu de facut, mai bine scrie tot exercitiul sau fa o poza sa vedem!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Triunghi Dreptughic Are Catetele De Lungimi 3 Cm Si 4 Cm . Sa Se Afle Aria Triunghiului
What Holidays Do We Have In Moldova That The People In The USA And GREAT BRITAIN Don't Celebrate? Can You Describe Them?
Doua Enunturi Cu Nai . N-ai Repede
Ma Ajutati Va Rog? a) ( 2 Supra 3 )la Puterea A 2 + 8 Supra 15 b) (- 1 Supra 2 ) La Puterea A 3 * 16 c) (- 5 Supra 6 ) La Puterea A 2 * 1 Intreg Si 1 Supra 5 d)
Va Rog Ajutati-ma Cu O Compunere Narativa De 10-15 Randuri, In Care Sa Povestesti O Intamplare Fantastica Prin Care A Trecut Rostogol, Un Pui De Veverita Ce A R
Salut , Am Si Eu Nevoie De 10 Propozitii Cu Prezentul Simplu , 15 Cu Prezentul Continuu (in Engleza ) Multumesc Anticipat
Cand Impingi O Cutie Pe Dusumea , Ce Semn Are Lucrul Mecanic Efectuat De Forta Cu Care Ridici Un Caiet De Pe Dusumea , Pe Masa ? Alege Tu Valori Potrivite Pentr
Analizati -i Din Propozitiile Urmatoare: I-am Rugat Sa-i Duca Lui Mircea Niste Mere. Nu-i Aici Si Nici Nu-i Probabil Sa Vina. Nu-i Deranjati!
In Ajunul Craciunului ,redacteaza O Scrisoare De Felicitari Pentru Cei Apropiati .va Rog Sa Fie Interesant
Diferenta A Doua Numere Este 24 Iar Catul Lor Este 5.aflati Numerele