RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-10-2014
Limba română
a fost răspuns
o fraza cu dragoste dar sa includa un paradis
Răspuns :
Mihamihaela914
Mihamihaela914
23-10-2014
In paradis ajungi cu dragostea
Answer Link
Stefania2004
Stefania2004
23-10-2014
Dragostea este paradisul in care vrem sa ajungem cu toti , incetul cu incetul .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Astazi Am De Rezolvat Un Exercitiu Pe Care Nu Il Inteleg. Va Rog Ajutatima!!Suma Dintre Catul Si Restul Impartirii Dintre Doua Numere Naturale Nenule Este
Cu Cat Este Divizibil Numarul 111111111111 Si Cu Cat Nu Este DivizibilCu Cat Este Divizibil Numarul 987654 Si Cu Cat Nu Este Divizibil.Determinarti Cel Mai Mic
Va Rog Ajutati-ma cu Exercitiul Din Imagine
ABCD Este Un Paralelogram, AC Intersectat Cu BD={O} Masura Unghiului AOD = 60° AC = 24cm BD =18 Cm Sa Se Afle A) Aria ABCD ; B)Aria∆BCD; C)Aria∆AOB
Un Calator Are De Facutun Drum ,In Prima Zi Merge O Distanta De Patru Ori Mai Mica Decat Drumul, A Doua Zi Merge O Distanta De Trei Ori Mai Mica Decat Mai Avea
Va Rog Sa I-mi Aratati Si Mie Cum Se Face O Impartire .Schema Exacta ,fiinca Ma Incurc La Schema
Buna Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva ?:( 1.Cate Cuburi Cu Muchia De 49 Cm Intra Intr.un Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 20 Dm 80 Cm Si 0,4 M? 2.Aratati
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Rezolvarea Exercitiilor Din Poza?
Varstele Bunucilor Lui Alin Sunt Numere Pare,consecutive.cati Ani Poate Avea Fiecare Din Cei Patru Daca Unul Dintre Ei are 50 De Ani?
(Xpatrat -2x +3)totul Patrat. Stiu Formula, Problema E Ca Nu Stiu Ce Semne Sa Pun. Am Scris Xpatrat Totul Patrat - 2x Patrat + 3 Patrat De Aici Nu Mai Stiu Ce