RO Study
👤
Ciocolată813
Ciocolată813
08-05-2016
Limba română
a fost răspuns
un adjectiv care rimează cu episod
Răspuns :
Ardyarde
Ardyarde
08-05-2016
Un adjectiv care rimează cu episod - schilod
Answer Link
Irinanicolaev0
Irinanicolaev0
08-05-2016
1.Incomod-episod
2.Reinnod-episod
Am gasit doua , vezi care iti place !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Acvariu Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic L=4 Dm L=20 Cm Si h=0,3 M . Se Toarna Apa In Acvariu Pana La Jumatatea Inaltimii. Cati Litri De Apa S-au Tur
IN TREI CUTII CU BOMBOANE SUNT 36 DE BOMBOANE .CITE BOMBOANE SUNT IN 5 CUTII ? (TOATE CUTIILE CONTIN ACELASI NR DE BOMBOANE).
Un Elev A Obtinut La Mate In Oral 7,7,8,5,9.iar In Teza 8 !! Media Elevului Este ?? Daca Puteti Va Rog Sa Imi Scrieti Si Cum Ati Facut Va Sunt Recunoscatoare &
Am De Facut Un Rebus La Fizica 1: Are Cadran Si Foloseste La Studiul Dilatarii Solidelor Din 9 Cuvinte
Urgent!!!!! Un Obiect Costa 250 Lei.Dupa Doua Scumpiri Succesive,Urgent!!!!! Un Obiect Costa 250 Lei.Dupa Doua scumpiri Succesive, Pretul Obiectului Creste
Cum Se Rezolva Acest Exerctiu V+1329>1304 ?
De La Ce Adjectiv Provine Adverbul : Partiellement, Faiblement, Completement, Particulierement, Lentement, Anormalement. Vreau Si Traducerea La Adjective, Va Ro
Fie Pe O Dreapta D Punctele:A,B,C,D,astfel Incat C E (AB),A E(BD),AB=12u.m.,BC=8u.m.siAD=6u.m. Calculati Lungimile Segmentelor [AC],[CD]si[BD].
Daca Aruncam Un Zar , Probabilitatea Ca Pe Fata De Sus Sa Apara Un Numar Care Se Scrie In Baza 10 Cu Doua Cifre Este ...... De Ce ?
Sunt Pe 4 Ma Ajutati Si Pe Mine : Alege Enuntul Corect La Matematica Desigur: A Daca A Este Ori Ce Numar Natural.atunci Dublul Lui A Va Fi In Tot De Auna Numar