Nataliaaa a dat o indicatie buna si era bine s-o puna pe ecran
in principiu daca avem 2 necunoscute trebuie sa avem 2 ecuatii.
in acest caz trebuie musai ca membrul stang al egalitatii sa-l scriem ca suma de patrate.
(x^2 -6√3 x + n) +(y^2 + 4√5 y + p) forma asta ne conduce la suma de 2 binoame la patrat
la primul termen n=(3√3)^2 = 27
la urmatorul termen p=(2√5)^2=20
pe 27 si 20 asa cum ne-a aratat Nataliaaa le gasim in termenul liber 47
prin urmare ecuatia se scrie sub forma:
(x-3√3)^2 +(y+2√5)^2 =0
egalitatea are loc atunci cand x=3√3 sau y= - 2√5
coroana merge la Nataliaaa si eu doar mersi