RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-10-2014
Limba română
a fost răspuns
din ce este format titlul copilaria mea?
Răspuns :
Parolasecreta
Parolasecreta
23-10-2014
dintr-un substantiv (copilaria) si un pronume(mea)
Answer Link
Lidiacuculea
Lidiacuculea
23-10-2014
din substantivul comun "copilaria" si pronumele personal "meu"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descrie Familia Ta Intro Compunere 10 Prop Fără Frați Sau Surori
4 Form Complete Questions. Then Answer them About Yourself. Write In Your Notebook. 1. You/get Up/at/7:00? 2. Your Parents/catch The Bus/to Work? 3. You/do Your
18. Aflați Valoarea Expresiei A +(-38)+(-65)+b Pentru: A) A= 28, B= -25; C) A=-5, B = 30; = B) A=-85, B=-12; D) A=-15, B = 40. = 10 AN FRE
17. Determinati Oral: Adevărat Sau Fals?a) Opusul Numărului 17 Este Numărul -17.b) Opusul Numărului -5 Este Numărul -5.c) Opusul Numărului 8 Este Numărul -3.d)
Suma A Trei Numere Este 14.596. Suma Primelor Două Numere Este 9243. Al Treilea Numar Este Cu 1620 Mai Mare Decât Al Doilea. Află Cele Trei Numere. METODA FIGU
4. Cu Cât Este Mai Mare Suma Numerelor 3562 Și 2321 Decât Diferența Lor
Redactează Un Text De Minim 150 De Cuvinte În Care Să Argumentezi Dacă Este Important Sau Nu Respectarea Regulilor De Politețe În Societate Raportând Iute Atât
1 Scrie, În Căsuțe, Sinonimele Cuvintelor Din Fața Acestora.,
14. Read The Following Dialogue And Decide Which Sentence (a-d) Is True. RYAN: I Have Some News! I Think It's Time For Home Truths! TARA: What Happened? RYAN: Y
Cand Avem Un Numar Si La Descompunere Punem Prima Data 2 Ori 5 Apoi Ce Facem Si Cand Ne Dam Seama Ca Se Face Asta( Eu Ma Refer La Numere Cu Radical)