RO Study
👤
Kamper
Kamper
23-10-2014
Limba română
a fost răspuns
a umbla de flori de cuc
Răspuns :
Cristinika123
Cristinika123
23-10-2014
A umbla fara rost !!!
Sper ca te-a ajutat cu ceva?!
Answer Link
CarMina03
CarMina03
23-10-2014
a umbla de flori ce cuc=fără motiv.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Crezi Ca Baiatul Alege Să Se Gândească La Petruța Când Aceasta Îi Ghicește, Deși Înainte Îi Plăcea De Lili? Din Textul "Oracolul", De Mircea Cărtărescu Pl
Transformatii Numerele În Coduri Binare:105 314 428 429 1105
Să Se Afle Ce Pagină Am Deschis O Carte Dacă Suma Numerelor Care Reprezintă Pagina Din Stânga Și Cea Din Dreapta Este 49REPEDEEEEE!!!!!
9 A Aflați Ultima Cifră A Numărului A = 722 La Puterea003+632 La Puterea003 +542 La Puterea003 +372 La Puterea 003 B Aflați Ultima Cifră A Numărului B = 572 La
Va Rog Mă Puteți Ajuta
A Determinați Numerele Naturale De Forma Ab, Ştiind Că 12ªb(b E Si El Putere) >12⁹⁷ Determinti Ab
Transcrie Pentru Fiecare Fragment Câte Un Cuvânt-cheie Pe Care Îl Consideri Reprezentativ.dau Coroana Rapid Va Rogg
Reţetă Pentru Note Mari Dacă Vrei Note Mari, Respectă Refeta Pe Care Am Învăţat-o De La O Bătrând Vrajitoare. După Ce Vei Fi Terminat Lecţiile Pentru A Doua Zi,
5. Măsura Unui Unghi Reprezintă Măsura Unghiului. Din Măsura Complementului Său. Aflaţi Măsura Unghiului
AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT! Cerința E In Poza. La Ultima Propoziție Un Răspuns Va Rog!