RO Study
👤
Gabi456
Gabi456
08-05-2016
Matematică
a fost răspuns
xpatrat +× -6 =0 ....cat face ?
Răspuns :
Rar12
Rar12
08-05-2016
a=1
b=1
c=-2
delta=1+4×2=9
x1=(-1+3)/2=1
x2=(-1-3)/2=-2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8 La Un Magazin S-a Încasat Suma De 12 810 Lei Pentru Vânzarea A 15 Costume De Acelaşi Fel Si Suma De 15 708 Lei Pentru Vânzarea A 34 De Rochii. Află Preţul Fie
Intr-o Şcoala Gimnazială Sunt 300 De Elevi, Iar Repartitia Procentuală A Elevilor Pe Clase Este Reprezentată A Estimați Care Dintre Clasele A VI-a Şi A VIII-a A
1. LUCRAȚI ÎN PERECHI! „Cine Calculează Cel Mai Rapid"! Scrieţi Numerele: 12, 20, 40, 24 Pe Caiet Şi Descompuneţi-le În Părți Egale, Ca În Model.
Va Rooog E Urgent Dau Coroana Am Test Deci : Ia-ți 100 De Diametre Cu 100 Inaltimi Si Calculeati Volumul Arborilor Pe Picior Si A Cel Doborati ????????
Precizeaza Valoare Morfologica (predicati/auxiliara/copulativa) A Verbului A Fi Fin Opera La Cirese
5. Scrieți Sub Formă De Fracții Ordinare Ireductibile Următoarele Fracții Zecimale periodice Simple: a) 3,(3); d) 2,(09); b) 0,(5); e) 1,(074); c) 0,(18); f) 0,
SUBIECTUL I Citiți Cu Atenţie Versetul Următor, Apoi Rezolvați Cerinţele: ,,Atunci Ridicându-şi Ochii Săi, A Privit Şi Iată Trei Oameni Stăteau Înaintea Lui; Ş
2. Sinceritatea Doare Uneori, Dar Este Necesară. Comentează Enunțurile De Mai Jos. Găsește Rezolvări Pentr situațiile Descrise. • Nu Vreau Să Mă Joc Cu Tine, P
3. Asociaza Cuvântul Mare Din Enunturile De Primei Coloane Cu Partea De Vorbire Corespunzătoare Din A Doua Coloană. 1. Băiatul Avea O Carte Interesanta. 2. Am P
9. Scrie Numărul -7 Ca: A) Suma A Două Numere Întregi Negative; B) Suma A Două Numere Întregi, Unul Dintre Ele Fiind Pozitiv.