RO Study
👤
Gabi456
Gabi456
08-05-2016
Matematică
a fost răspuns
xpatrat +× -6 =0 ....cat face ?
Răspuns :
Rar12
Rar12
08-05-2016
a=1
b=1
c=-2
delta=1+4×2=9
x1=(-1+3)/2=1
x2=(-1-3)/2=-2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) Cel Mai Mare Pătrat Perfect De Două Cifre Este b) Cel Mai Mic Cub Perfect De Două Cifre Este c) Cel Mai Mic Pătrat Perfect De Trei Cifre Este d) Cel Mai Mare
Calculează Presiunea Hidrostatică În Apă La Adâncimea De 8 M Și Exprimă În Milimetri Coloană De Mercur Dacă Densitatea Este 1000 Kg Pe Metru Cub.
6 Verbe Din Fragmentul Colt Alb Partea 5 Capitolul 4 Chemarea Semenilor
Am Nevoie De Ajutor!!
5. Articulează Hotărât Și Nehotărât Următoarele Substantive: Floare ... Alee .... Urs .... Fiu .... Camion....
11. Subliniază Forma Corectă: A) Duce-ți-vă/Duceţi-vă Acasă! B) Ati/A-ți Văzut-o? C) Vin-o/Vino La Mine! D) Ne-am/Neam Gândit L-a/la Voi.
7 Completează Tabelul Cu Alte Exemple De Comportament Corect Şi Incorect Față De Jtas Enla o Altă Persoană. Comportament Incorect Comportament Corect
6. În Text Este Menționat Numele Unui Rege Francez , François I. Cauta Mai Multe Informații Despre Acesta Și Intocmeste-i O Biografie.de Ce Am Întrebat?explicat
Realizează Fişa De Identitate A Personajului Ursu, Urmărindu-i Atât Trăsăturile Fizice, Cât Și Pe Cele Morale.
Bună! Mâine Dau Examen De Diferență La Muzica Și Desen Și M-ar Ajuta Foarte Mult Sa Știu Din Ce As Putea Da Sau Niște Subiecte. Dau Coroana!