RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-05-2016
Studii sociale
a fost răspuns
Vreau si cu schema,Va rog,ex 2
Răspuns :
DoamnaVatasescu
DoamnaVatasescu
10-05-2016
Nu imi apare imaginea,daca vrei,poti scrie problema la comentarii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza , Descompunand Al Doilea Factor In Suma De Sute ,zeci Si Unitati. a) 3x 123 2x423 b) 5x109 6 X 120 c) 4x205 3x274 d) 3 X 243 2
Greutatea Unui Corp Din Sticla Este De 8752 N, Densitatea 10g/m^3. Aflati Masa Si Volumul Corpului. Daca Se Poate Si Cu Rezolvarea Complete. Multumesc Anticipa
Descrie,in 5-7 Rinduri,o Casa Apropiata Sufletului Tau,legata De Experienta Si Amintirile Tale......va Rog Idei Frumoase!
1) Sa Se Descompuna: a) X²+7x=12= b) X²+8x+12= c) X²-3x-28= d) X²+6x+8= e) X²-4x-12=
Rescrieti Verbele ,in Dreptul Fiecaruia Substantive Ce Pot Insoti Predicatul Respectiv ,in Calitate De Complimente Directe. Exemplu :a Zabreli-usi Sau Ferestre
Este Un Concurs În Săptămână Altfel Despre O Mascotă Care Sa Reprezinte Copii Cu Probleme Concursul Este SNAC Cred Ca Ştiţi.Vreau Şi Eu Idei De Mascote Cât Mai
Dati-mi Va Rog O Fraza Formata Din 6 Propozitii
Importanta Acordarii Primului Ajutor Medical.
URGENT : Folosind Setul ,,Simboluri Chimice Cu Fixare Magnetica '' , Scrie Formulele Chimice Pentru Compusii Sugerati : Ca , SO4 , Zn , CO3 , (OH)2 , Fe ....da
Efectuati Analiza Sintactica A Enunturilor Inaintea Adverbelor Sau A Locutiunii Adverbiale Din Fiecare Enunt Scrie In Paranteza Intrebarea La Care Raspunde Mode