RO Study
👤
Eduardbzz
Eduardbzz
08-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Cate sunete are cuvantul avion
Răspuns :
Cosminutza123456
Cosminutza123456
08-05-2016
5 sunete si 5 litere. Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 85. Mărind Pe Fiecare Din Ele Cu Același Număr Se Obțin Numerele 32,47,57. Să Se Afle Numerele Inițiale.
Explica: a.Ce Se Intampla Daca Se Face O Mica Taietura In Coaja Unui Molid Si Ce Concluzie Se Desprinde; b.De Ce Frunzele Coniferelor Raman Verzi Iarna?
Eseu:de Ce Asteptam Vacanta Cea Mare
O Comp. 20-25 R. In Care Sa Realizezi Portretul Unui Prieten !!!!! Va Rog Sa Ma Ajutati!!!!
Gaseste Multimea Nunerelor Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul 324, Iar Restul Diferit De 0.
Sint 83 De Saci A Cite 25kg Si 20 Kg. In Tutal Sacii Au 1850kg.citi Saci De 25 Si De 20 Kg Sint
Ma Ajuta Va Rog Cum Trebuie Sa Fac Tema Aceasta. E Mai Lunga O Masa De 1m Sau O Masa De1000mm? E Mai Incapator Un Vas De 3l Sau Un Vas De 1000ml?
Fiind Plecat Intr-o Excursie Prin Europa ,Mihai A Cumparat Magneti Pentru Frigider ,platind Pentru Fiecare Cate 2 Euro .Stiind Ca A Cumparat 6 Magneti S
Cât E 35% Din X ? Vă Rog Să-mi Spuneţi Şi Cum Aţi Aflat Adică Rezolvarea Completă
Am Nevoie De Structura Portofoliului Elevului La Istorie Clasa 7. nu Am Nici Macra O Ideie Acum Va Rog Ajutatima