RO Study
👤
DeliaMeicu10
DeliaMeicu10
08-05-2016
Matematică
a fost răspuns
Puteți sa ma ajutați la ex 2?Vă rog!
Răspuns :
Ramona19852007
Ramona19852007
08-05-2016
Transformam intai :
500 cm = 5 m
6000 mm = 6 m
30 dm = 3 m
Cati m de panza a cumparat mama in total?
5 +6 + 3 = 14 m
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Depozit De Fructe Si Legume S-au Adus 18 Lazi Cu mere Si Un Numar De Lazi Cu Pere,cantarind Impreuna 432 Kg.o Lada Cu Mere Cantareste 14kg,iar Olada Cu Pe
Am O Intrebare 1600cm Cati Dm Inseamna ?
Spuneti-mi Totul Despre VERB , Imi Trebuie Pt Test !!!
Criterii De Asemanare A TriunghiurilorStabiliti Daca Triunghiurile ABC Si MNP Sunt Asemenea In Fiecare Din Urmatoarele Situatii:1) AB=3supra5 Ori MN,AC=0,6 Ori
Idei Pentru Patrula Eco Luna Ianuarie Asa Cum Imi Place Mediul Si Mediul Asa Cum Nu-mi Place
Un Mobil Se Misca Cu Acceleratia Constanta A=4m/s La Puterea 2. La Un Anumit Moment Are Viteza De 20m/s. Sa Se Calculeze Viteza Dupa 4 Si 8 Secunde, Stiind Ca M
Analizati Pronumele Personal.Mama L-a Adus Pe Andrei De La Scoala.dana O Priveste Pe Lore Speriata.doamna Invatatoare Ne-a Daruit O Ciocolata.el Va Promis Ca In
Analizati Pronumele Si Adjetivele Pronominale Tine-te Strasn Legat De Meserie Neademenirt De Nimic, Si Zicand Aceste O Data Si Zboara Cu Harap- Alb, am Sa-i Sp
Cum Pot Calcula Problema :construiti Un Unghi Ascutit De Masura X,daca A.sinx=3/5;b.cosx=1/4;c.tgx=5;d.ctgx=4?
Cum Aflu Tangenta Unui Triunghi ..sau Ce Functie Aplic ?? Care E Cateta Alutarata Sau Care E Cea Opusa Ca Nu Imi Dau Seama . Si Cum Se Calculeaza Raza Si Diamet