RO Study
👤
Ezoteryk1
Ezoteryk1
08-05-2016
Istorie
a fost răspuns
Cât a durat războiul de 100 de ani?
Răspuns :
Strang3r
Strang3r
08-05-2016
1secol
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Adryanna11
Adryanna11
08-05-2016
Razboiul de 100 de ani a durat 116 ani.
~Sper ca te-am ajutat!~
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Descopar Metaforele ?
Demonstrati Intro Compunere De 15-20 Randuri Ca Monastirea Argesului Este O Balada Populara
Traduceti :A Lot Of People's Lives Are Gonna Be Disrupted.
Imi Trebuie Si Mie Un Joc Inventat,sa Ii Spun Regulile ,in Cati Membri Se Joaca Si Unde Sa Se Desfasoare Actiunea Ma Puteti Ajuta Va Rog Frumos!
Hey, Salut, Am Nevoie De Ajutorul Vostru!! :) Mediatoarea Laturii [BC] A Triunghiului Ascuţitunghic ABC Intersectează Latura [AC] În P. Dacă AB=6 Cm Şi AC=8
Cum Dovedesc Apartenenta La Roman??
Sa Se Imparta 10 Kg De Apa Cu Temperatura De 80 De Grade C In Doua Parti Astfel Incat Caldura Eliberata De O Parte Prin Racire Pana La Inghetarea , Sa Fie Egala
Salutare,am Si Eu O Problema Care Imi Da De Cap....14.Sa Se Afle Laturile Si Perimetrul Unui Dreptunghi Stiind Ca :a)L Este De 3 Ori Mai Mare Decat L , Si Aria
1.Alcatuiti Cate O Propozitie Cauzala Pe Langa Un Verb La Diateza Pasiva Sau Pe Langa O Locutiune Verbala.2.Alcatuiti Cate O Propozitie Cauzala Introdusa Prin L
Alcatuiti in Scris O Scurta Povestire,in Care Sa Apara Adverbele Compuse:niciodata,odata,oricat,orisiunde,cateodata.Va Rog Mult,imi trebuie Pt Maine!