RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-05-2016
Limba română
a fost răspuns
o compunere cu " primii ani ai copilariei mele"
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-05-2016
Aici nu te pot ajuta pentru ca trebuie sa scrii despre copilaria ta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Incadrati Numarul 2,85 Intre Doua Numere Zecimale Care Au Partea Intrega Reprezentata de Doua Numere Naturale Consecutive Si Partea Zecimala Formata Din Trei Ci
Cum Se Scrie Corect , Sună-mă Sau Sună.mă ?
Fie Un Triunghi ABC Cu [ AD } Inaltime Si E , Respectiv F ,piciorul Perpendicularei Din D Pe AB , Respectiv AC .Dem Ca: A) Daca DE=DF Atunci ABC Triunghi Isosce
Daca X=3a+2b Si Y=2a+3b, Unde A,b∈N Si A>b, Aratati Ca (x+y)*(x-y) Divizibil Cu (a+b)*(a-b)
Daca O,A,B,P Sunt Coliniare,O Apartine [AB] Si P Este Mij. [AB],OA=20 Cm,OP=30cm,atunci Determinati Lung.segm.[OB].(desen)
Aflati Aria Unui Triunghi Echilateral ABC Cu Latura De Lungime :a) 5 Radical Din 2 Cm B) Radical Din 3 Supra 2 C) 2 Radical Din 3 Cm
Transformand Mai Intai Fractii Zecimale In Fractii Ordinare, Efectuati: 0,(1)+0,(12)+0,(123)= 1,2(3)+2,02(03)-3,1(012)=
Analizati Verbele Sublineate ( Felul, Modul, Timpul, Persoana, Numarul,conjugare, Functie Sintactica.)Fiii De Imparat Si De Boieri, Cari Venisera Cu Gand D-a F
Fie Punctele A,B,C Coliniare In Aceasta Ordine Si Punctele M,N,P Mijloacele Segmentelor (AB),(BC),(AC).Daca AM=5 Cm Si MC=11cm,determinati Lungimile Segmentelor
Cina Ma Poate Ajuta cu Un Exercitiu ?Va Rog ! a) daca X/3=y/4 Si 3x +4