RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-05-2016
Limba română
a fost răspuns
fa un text nonliterar dau coronita
Răspuns :
PLUTO1
PLUTO1
07-05-2016
Dragii mei este foarte adevarat ca trăim intr-o lume a democrației Nimic nu e corect dar asta e viața nu poți numara pe degete un presedinte doar unul singur care sa fii fost corect . Viața nu e corecta dar n-ai ce-i face trebuie sa te descurci .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Rexolva Exercitiul 35 X 5 - 54 : X x 4 = 139 ? Repede Va Rog
In Triunghiul ABC , E∈ (AB) , F ∈ (AC) . Daca EF||BC Si:1)AC=16cm ; AF= 6cm ; EB=5cm . Calculati AB,AE,FC2)AC=20cm; EB=9cm ; FC=6cm . Calculati AF,AE,AB3)AB=27c
Salut, Imi Explica Si Mie Cineva Cum Se Afla Dva?
Imi Spuneti Si Mie Cum S-au Format Cuvintele:indurerati, Caprioarei Si Fugarnica?
Un Fermier A Plantat De 4 Ori Mai Multi Pruni Decat Ciresi,iar Meri Cat Jumatate Din Numarul Prunilor.cati Pomi A Plantat Di Fiecare Fel ,dac In Total Sant 63 D
Formuleaza 2 Argumente Prin Care Sa Sustii Afirmatia Ca Textul ZI DE VARA De George Toparceanu Apartine Genuui Liric"
Completati Cuun Numar Intreg, Astfel Incat Ecuatia Obtinuta Sa Aiba Multimea Solutiilor Indicata:a) ?x-70=0;S={5};b) (-5)y-?=8;S={0};c) ?:z=84;S={3};d)x:?=25;S=
Ce Crezi Ca Dovedeste Jertfa Ostasilor In Lupta Lor Pentru Libertatea Tarii?
Un Cilindru Circular Drept Are Raza Bazei De 8 Cm Si Inaltimea De 10 Cm. Aria Laterala A Cilindrului Este De ... Cm Pătrați
Va Rog Ajutatima Cu Un Anunt ca Sa Perdut Ceva Sau Ca Se Vinde Sau Ce Va Vine In Cap Va Rog Mult.................ms Anuntul Sa Fie Cel Putin De 10 Rinduri,,....