RO Study
👤
RabiRABIANA
RabiRABIANA
23-10-2014
Limba română
a fost răspuns
caut cuvinte derivate cu sufixe sa
Răspuns :
AndruțaMaria
AndruțaMaria
23-10-2014
Derivate cu sufixe ? okay . frunză - frunzULIȚĂ , frunzOI , frunzICĂ pădure - pădureSC , pădurICE ( cele scrise cu majuscule sunt sufixele ) Mai vrei ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Am Nevoie De Un Eseu Cu Tema:eseu Despre Unele Organe Si Tesuturi Implicate In Sustinerea Plantelor Ce Vietuiesc In Diferite Conditii Va Rog Ajutatima Imi
Ce Informatie Cu Privire La Structura Atomului Poate Fi Obtinuta Din Sistemul Periodic Al Elementelor?"
Intr-un Camion Sunt 5t De Grau.Cati Saci A Cate 50kg Sunt Necesare Pentru A-l Putea Descurca?
Completati In Spatiile ___ :a) 9[tex] A^{2} [/tex]-6ab+[tex] B^{2} [/tex]=(___-[tex] B)^{2} [/tex]b) 3[tex] X^{2} [/tex]+4[tex] \sqrt{3} [/tex]xy+4[tex] Y^{2} [
Cat Face 144 Radical Din 3/4 ?
Aratati Ca Nr. 1x2x3x4x5x..........x30 Sa Se Divida Cu 10 La 6
Descrie Unele Particularitati Specifice Pentru Spermatozoid Si Ovul!Va Rogg Mult,am Nevoie Pentru Lucrare Parctica!Multumesccc!
Dupa Ce A Citit ⅝ Dintro Carte Un Elev A Constatat Ca Iau Mai Ramas 108 Pagini .Cite Pagini Are Cartea?
Sase Luni Succesive Formeaza Un Semestru.In Sase Ani, Numarul Semestrelor Este:A. 6, B. 12, C.36, D.72
Am Nevoie De Doua Propozitii In Care Substantivul Sa Indeplinieasca Functia Sintactica De Atribut.