RO Study
👤
Dany14
Dany14
06-05-2016
Franceza
a fost răspuns
choisis LA bonne solution:C est un beau/belle
Răspuns :
Francescalessia
Francescalessia
06-05-2016
raspunsul la aceasta intrebare este beau
Answer Link
Mariaanaalexandra
Mariaanaalexandra
06-05-2016
C est un beau este corect pt. ca are articolul un ceea ce inseamna ca este la masculin
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Look At The Picture And Choose The Correct Item. Write In Your Notebook. 1. There's A Big Window Next To/between The Two Lamps/desks behind/beyond The Sofa. 2
3. Precizează Valoarea Morfologică Și Functia Sintactică Pentru Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate În Enunțul: Drept Să Vă Spun, N-am Putut Afla Niciodată Cine
Scrieti Numerele Pare De Forma: 51xy Unde X=2y
Pls Help Ex 3 Help Help Pls
Buna Seara! Va Rog, Ma Puteti Ajuta Putin ?Imi Poate Explica Cineva Ce Formule De Calcul Prescurtat Pot Folosi? Nu Imi Dau Seama ,nu Stiu Cum Sa Rezolv Logic
X. Quand Et Comment Faites-vous Vos Devoirs À La Maison?ajutați Ma Dau Coroană :)
Construiți Un Raționament Care Încalca Principiul Identității Prin Faptul Ca Obiectul Nu Este Examinat În Aceeași Timp.
Adrian Și Cristian Pleacă Spre Școală La Ora 07:00, Deplasându-se Pe Jos Cu Viteze Constante. Fiecare Copil Numără Pașii Până La Școală, Adrian Numără 1500 Pași
1 Look At The Picture And Choose The Correct Item. Write In Your Notebook. 1. There's A Big Window Next To/between The Two Lamps/desks behind/beyond The Sofa. 2
,,*,, Aia De Sus Inseamna Impartire Ori Inmultire?