RO Study
👤
Monedageorge
Monedageorge
05-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Crestetul capului parte de vorbire
Răspuns :
Abcdefghi3
Abcdefghi3
05-05-2016
crestetu=subst com
capului=subst com
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
CINE MA AJUTA? Un Corp A Carui Greutate Este De 250N Este Tras Pe Un Plan Orizontal De Doua Forte Concurente, F1 si F2 Situate Intr-un Plan Orizontal, Care Fac
Rezolvati Ecuatia...a+b=48,b+c=35,a+b+c=108
Trei Prieteni Mihai,Andrei Si Cosmin,au Primit In Total 250 Lei Pentru Repartizarea Unor Pachete Cu Pliante Publicitare.Mihai A Repartizat Doua Pachete,Andrei T
Ajutati-ma La Tema Pentru Acasa Va Rooog... Material E De Cls. A7-a1) A) -2(x+√3)-5(x-√3)=-12x+7√3, X∈Rb) (3x-2)2-(x+2)2=(2x+1)2-(2x-1)2, X∈N*c) (x-1)2=2, X∈R,
1) Dupa O Reducere Cu 25% Pretul Unui Produs Este De 120 Lei , Pretul Initial Al Produsului A Fost De .... Lei . 2) Rezultatul Calculului (-3) Ori (-4)+(-2
Aratati Ca Expresia Are Valoare Constanta Pentru Orice Numar Real X. E Corect Modul De Rezolvare? Daca Am Gresit Va Rog Sa Corectati.
1. Reazultatul Calcului (-24):(-8)+(-2)La Puterea a Treia Deci 2 La Puterea A Treia Adica 2 Si Un 3 Micut Sus ..2.Daca Un Triunghi Isoscel Are Un Unghi Cu Masu
Buna,ma Puteti Ajuta Cu O Compunere La Engleza Despre O Persoana Un Cantaret Care Va Place Voua! Mersi :D
Imi Spuneti Si Mie Ce Val.gramaticala Pot Avea Cuv:la; Poarta; Ai.Imi Puteti Da Si Exemple La Fiecare Val Gramaticala?MULTUMESC!
Un Eseu Despre O Cariera De Succes