RO Study
👤
Alin201
Alin201
05-05-2016
Limba română
a fost răspuns
insusiri pentru furtuna
Răspuns :
Larisa2311
Larisa2311
05-05-2016
Furtună periculoasă ... Sper ca te.am ajutat!
Answer Link
Аноним
Аноним
05-05-2016
furtuna - puternica , distructiva
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Suma : F(1)+f(2)+f(3)+.....+f(50) ,iar F(×)=-×+3
Numarul Natural B Este 30% Din Numarul Natural A. Daca Impartim Numarul A La Numarul B Obtinem Catul 3 So Restul 6. A) Calculati Raportul Dintre Numerele B Si A
Dau Coroană , E Foarte Urgent !
Reproduceti Desenul Urmator Si Construiti Proiectiile Ortogonale Ale Punctelor A ,B,C Respectiv Ale Segmentelor (MN) Si (Po) Pe Dreapta D .
Scrieti 10cuvinte Despre Mine In Franceza Exemple :am Ochi Verzi ,enervanta Vesela,trista,vorbareata,umor,am Parul Lung,buna La Suflet ,curioasa,energica Va Rog
Se Ard Complet 112 L Amestec Metan Si Propan. La Spalarea Gazelor Uscate Cu O Solutie De NaOH Volumul Lor Scade Cu 201,6L. Concentratia Metanului Din Amestec In
Alcătuiți Cate O Propozitie Cu Cuvintele:ai Plecat,vorbesc,va Aparea ,s-a Bucurat,va Rasari,veti Pleca.
Scrie Un Text Descriptiv De 50- 60 De Cuvinte Despre Un Fel De Mancare Preferat , In Care Sa Folosesti Doua Numerale Cardinale Si Doua Ordinale . Repede Va Rog
Aflati Numerele Rationale Pozitive X Si Y, Stiind Ca:• 5x = 3y Si 4y - 3x = 0,11Va Rog Ajutatima
Alcatuieste Un Text Inspirat De Imag.;bagheta,coronita,trandafir ,vrajitoarea Zboara Pe Matura"?