RO Study
👤
BORIS1111
BORIS1111
05-05-2016
Matematică
a fost răspuns
afla termenul necunoscut 68-a=39
Răspuns :
Sasarmangabrie
Sasarmangabrie
05-05-2016
68-a=39
a=68-39
a=29
--------------
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Mihai Ii Spune Lui Cosmin:,, Eu Am 480 De Dolarii. Dar Tu?'' Cosmin Ii Raspunde:,, Am Aceeasi Suma Ca Tine Si Inca Jumatate Din Suma Mea.'' Ce Suma Are Co
Aratati Ca Daca Fractia A/b Este Ireductibila Atunci Si Fractia A La Puterea N / B La Puterea N Este Ireductibila Pt Orice N Apartine Numerelor Naturale Diferit
Moduri De Expunere: (indică Modul Prezent În Opera Literară , Indică Pagina / Paginile Şi Transcrie Câte Un Citat): Nu Neaparat Sa Scrieti Pagina,cerinta Este
A) Cate Numere Naturale De Forma 35a Sunt Divizibile Cu 2? B) Cate Numere Naturale De Forma 3ab Sunt Divizibile Cu 2?
Cel Mai Mic Nr De 4 Cifre Este Multiplu De 31
Pentru 15,5 Kg De Fructe S-au Platit 55,18 Lei. Aflati Cat Costa 2,3 Kg De Fructe. P.S. Scrieti Toate Calculele. Plizz. Multumesc :)
As Vrea Să-mi Povestiți Povestea Lui Tom Sawyer! Vărog Frumos!
Transforma Urmatoarele Replici In Vorbire Indirecta : "-Frate,sa Fie Adevarat?... -Ei,bravos!Nu S-a-ntamplat Si Mai Acu O Luna?... -Eu,drept Sa-ti Spun,nu M-am
Termenul Necunoscut 850+a=427
Perimetrul Unui Dreptunghi E 2008 Cm. Latimea Dreptunchiului E De 3 Ori Mai Mica Decat Lungimea Dreptunghiului. Aflati Aria Dreptunghiului 2) Sa Se Arate Ca Sum