RO Study
👤
Iulibuga02
Iulibuga02
05-05-2016
Chimie
a fost răspuns
Spuneti-mi 6 exemple de oxizi
Răspuns :
Capsunica35
Capsunica35
05-05-2016
CaO
H2O
CuO
Na2O
Li2O
CO2
Answer Link
Dyal
Dyal
05-05-2016
CaO
H2O
CuO
Na2O
Li2O
CO2
HgO
MnO2
SO2
SO3
NO2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Enumera Cineva Toate Ideile Principale Ale Cartii: Eu Sunt Malala. Va Rog!! Dau Coroana
10 Precizați Numărul De Segmente Determinate De 7 Puncte Coliniare, Distincte Doua Câte Doua Rezolvare: REPEDE VA ROGG
Dintr-un Gard De 20 M,Anton A Vopsit 12 M ,iar Virgil Restul.Pentru Aceasta Munca Au Primit 90 Lei .Cum Să-și Imparta In Mod Echitabil Banii?
Toate Cele 4 Dau Coroana 100 Puncte Va Rog Din Suflet
Explicați, Într-un Text De 30-50 De Cuvinte, Semnificația Enunţului: Mi-am Recitit Acest Lung Manuscris Şi, Dincolo De Ceea Ce El Conține, M-a Uimit Barbaria C
6. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Cercurile C₁(0₁, 3 Cm) Şi C2(02, 5 Cm) Tangente Exterior. AB este O Tangentă Comună, A E C₁, BEC2. a) Arată Că Lungimea
B După O Ieftinire Cu 30%, Prețul Produsului Este De 147 De Lei. Rezolvare:
4. Fie X O Variabila Aleatoare Cu Repartitia: X:( -1 0 2 P² 1 1 8 5 5); A) Sa Se Determine Constanta Reala P Astfel Incat X Sa Fie Variabila Aleatoare Discreta;
Mi-am Recitit Acest Lung Manuscris Şi, Dincolo De Ceea Ce El Contine, M-a Uimit Barbaria Concretului, pe Larg Etalat, Şi Cu Plăcere Vizibilă, Şi Pe Care Nu L-am
(5p) 3. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu <BAC=90, Iar Punctul D Este Mijlocul Ipotenuzei BC. Daca AC=16cm Si AD=10cm Atunc