RO Study
👤
Gaga11
Gaga11
05-05-2016
Biologie
a fost răspuns
despre ploi și ninsori.stiinte
Răspuns :
Larisa2311
Larisa2311
05-05-2016
Ploaia este precipitatia atmosferica sub forma de picături de apă.
Fenomenul prin care fulgii de zăpadă cad pe pământ se numeste ninsoare.
Sper ca te.am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
29. Una Din Bazele Unui Trapez Este Egală Cu 10 M, Înălțimea Este De 4 M, Iar Aria De 32 M². La O Distanță De 1 M De Baza Dată, Se Duce O Paralelă Cu Ea Între C
Mă Gândesc La Un Număr. Il Măresc Cu 200, Rezultatul Obţinut Il Micşorez Cu 109. Adaug 13 Şi Obţin 806. La Ce Număr M-am Gândit?
10 Completează Casetele, Scriind Numele Fiecărei Forme De Relief Indicate Prin Numere. Aveți Imaginea Mai Jos.Daca Ma Ajutați Dau Coroana
Va Rog Frumos , Cine Poate
Arata Ca Oricare Ar Fi Numarul N,a=2²⁰×3²²+2²²×3²⁰-2²¹×3²¹ Este Divizib Cu 7
Doi Paraşutişti, Aurel Şi Mihai, Sar Din Avion În Acelaşi Timp. Aurel Nu Îşi Deschide Paraşuta, Pe Când Mihai Îşi Deschide Imediat Paraşuta.a) Ce Forță Produce
Deși Se Scriu La Fel, Cuvintele Pot Avea Sensuri Diferite. Alcătuiește Câte Două Enunțuri, Pentru A Ilustra Acest Lucru, Cu: OCHI, BROASCĂ, SARE, VIN. 1 1 1 T 1
Aratați Că, Pentru Orice Număr Natural Nenul N, Fiecare Dintre Fractiile Următoare Este Reductibilă.
Fie A = {1, 2, 3, 4, 5}. Determinați Numărul Funcţiilor Bijective F: A->A, Cu Proprietatea Că F(1) = 2.
Fill In The Gaps With The Correct Form Of The adjectives In Brackets, As In The Example. Example:My House Is Bigger(big) Than Yours 1.Celine Dion Is Very …..(fa