Răspuns :
„Cearta cuvintelor"
Toate cuvintele din dinctionar erau intr-o cearta de zile mari.
Cuvantul „mic" se certa cu cuvantul „mare" din cauza ca cuvantul „mare" se lauda pe cat de des folosit si de faptul ca are doua intelesuri.
-Si eu am doua intelesuri!spuse cuvantul „mic" suparat in timp ce cuvantul „mare" radea de el.
Cuvantul „frumos" se certa cu cuvantul „urat"
-Eu sunt mai des folosit!spuse cuvantul „frumos"
-Ba eu!spuse cuvantul „urat"
-Ba nu!Eu sunt!
Au tot continuat asa , era o mare harababura si nimeni nu se intelegea cu nimeni.Doar cuvintele „calm" , „intelept" si „somnoros" nu se bagau in discutie , cuvantul „calm" preferand sa priveasca fara sa intervina lafelnso cuvantul „intelept lafel" iar cuvantul „somnoros" dormea linistit.
Sper ca te-am ajutat!
Toate cuvintele din dinctionar erau intr-o cearta de zile mari.
Cuvantul „mic" se certa cu cuvantul „mare" din cauza ca cuvantul „mare" se lauda pe cat de des folosit si de faptul ca are doua intelesuri.
-Si eu am doua intelesuri!spuse cuvantul „mic" suparat in timp ce cuvantul „mare" radea de el.
Cuvantul „frumos" se certa cu cuvantul „urat"
-Eu sunt mai des folosit!spuse cuvantul „frumos"
-Ba eu!spuse cuvantul „urat"
-Ba nu!Eu sunt!
Au tot continuat asa , era o mare harababura si nimeni nu se intelegea cu nimeni.Doar cuvintele „calm" , „intelept" si „somnoros" nu se bagau in discutie , cuvantul „calm" preferand sa priveasca fara sa intervina lafelnso cuvantul „intelept lafel" iar cuvantul „somnoros" dormea linistit.
Sper ca te-am ajutat!
Cearta cuvintelor
Era o zi absolut normala pentru cuvinte pana când cuvântul "scoala" ii zice cuvântului "vacanta":
-Eu sunt mult mai folosit decat tine!
-Macar pe mine copiii ma adora!
-Eu ii invat ceva!Toata viitoarea lor cariera depinde de mine!
-Nici nu ii chinui cu invatul!Le ofer libertate!
Dar intervine si "impacare":
-Gata!E de ajuns!Ganditi-va ca amandoua faceti bine copiilor!
Sper ca te-am ajutat!
Era o zi absolut normala pentru cuvinte pana când cuvântul "scoala" ii zice cuvântului "vacanta":
-Eu sunt mult mai folosit decat tine!
-Macar pe mine copiii ma adora!
-Eu ii invat ceva!Toata viitoarea lor cariera depinde de mine!
-Nici nu ii chinui cu invatul!Le ofer libertate!
Dar intervine si "impacare":
-Gata!E de ajuns!Ganditi-va ca amandoua faceti bine copiilor!
Sper ca te-am ajutat!