RO Study
👤
Erica345
Erica345
05-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Opusul cuvantului deșarta
Răspuns :
Pisicuta2006
Pisicuta2006
05-05-2016
Opusul acelui cuvant este a incarca. Si eu am avut acelasi cuvant ieri in tema.
Sᴘᴇʀ ᴄᴀ ᴛᴇ-ᴀᴍ ᴀᴊᴜᴛᴀᴛ!
Answer Link
Claudia84
Claudia84
05-05-2016
a inerca este cuvantul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12-(5 +x-2)=-2 Aflati X suma Dintre Jumatatea Unui Numar Si Triplul Sau Este 35 . Numarul Este : ...
Cercul Circumscris Triunghiului Dreptunghic Cu Catetele De 3 Si 4 Are Raza De..... Aria De.....lungimea De...
Un Rezervor De Apa In Forma De Cub Are Adâncimea De 4m.Este Plin Cu Apa.Pentru Cate Zile Ajunge Apa Din Rezervor,daca Zilnic Se Folosesc Pentru Udatul Gradinii
Gasiti Valoarea Maxima A Numarului N=8a+3bstind Ca A+d=9 Unde A Si B Sunt Numere Naturale Nenule
Noaptea Se Asterne Peste Dumbrava Si O Frica Neinteleasa Cuprinde Sufletul Fraged Al Fetitei.Natura Din Jur Adormise Si Se Zareau Doar Luminitele Licuricilor.In
X^2-6rd2x+y^2+4y+22=0
Aflati Catul Impartiri Numarului Abab La Ab Cu Line Deasupra Va Rog Frumos Daca Ati Putea Sa Si Imi Explicati?
Parintii Va Conduc Pana In Fata Blocului Si Va Dau Sfaturi Interminabile.Unii Mai Glumeti Va Spun "vobe De Duh" De Pe Vremea Lor:"Drumul Pana La Usa E Cel Mai L
Un Cub Cu Muchia De 1 Dm Cantareste 7kg.Un Cub Cu Muchia De 3dm Cantareste:
Hey! Ce Carte Sa Citesc? Ceva De Cl 7,8 . Imi Puteti Povesti Putin Cum Este "Goana Dupa Meteor" ,am Citit Putin Si Pare Si Nu Pare Interesanta,nu Am Prea Intele