RO Study
👤
Edy93
Edy93
05-05-2016
Limba română
a fost răspuns
te rog foarte mult sper sa ma ajutati
Răspuns :
Simosimo1
Simosimo1
05-05-2016
primuex. piticul ; palatele; piticotului; zane 2 ex. piticotului= subst. ; nr sing ; genmasculin ; zâne= subst. ; nr.pl. gen feminin
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ANALIZATI VERBELE SI SUBSTANTIVELE DIN POIEZIE O Plaja Fara Margini ,si In Zare Sta Marea Aspra,intunecata Si Grea Pe Nisipul Intins Cresc Spini Spini Cu Frunze
Eu Nu Am Inteles Asta De La Scoala Poate Stiti Voi (e Despre Estimare/rotunjire) P
Heiii... Vreau Si Eu Vreo Cateva Idei..... Sambata Ma Duc La Ziua Unei Fete De 14 Ani Si Vreau Si Eu Niste Idei De Cadouri Ce Le-as Putea Face... Va Rog...lasat
A:B=4 C:A =3 Rest 4 A + B + C = 8747 AFLATI NUMERELE .
Trascrieti Forma Corecta L-am/lam Felicitat Pe Cel/ce-l Care Ma Invins. Nu-ti/nuti Cer Decat Sa-i Sai Spui Adevarul Sami/sa-mi Spui Ce Culegere Va/v-a Recomand
Îmi Puteți Da Exemple De 4 Unități Frazeologice În Care Sa Apară Cuvântul ,,umar"
Gaseste Valorile Lui A Si B Pentru Relatia A+b=20 va Rog Urgent
Se Considera Fractia F(x)= X La Puterea 2 + 7x + 12 : (x+2) La Puterea A 2 - 1 1) Simplificati Fractia. 2) Stabiliti Domeniul Maxim De Existenta Al Fractie. 3)
Salut! Am Nevoie De Un Titlu Pentru Un Eseu... Nu Stiu Exact Ce Sa Alerg - Din Cate Ne-a "povestit" Profesoara Trebuie Sa Fie Un Titlu Care Sa Aiba Legatura Cu
Pe Stema MOLDOVEI Ce Se Afla ? Un A) Zimbru Sau B)bou?