RO Study
👤
LarisaAnaMaria1
LarisaAnaMaria1
04-05-2016
Matematică
a fost răspuns
O am nevoie repede-
MULȚUMESC
Răspuns :
MikeAndrea121
MikeAndrea121
04-05-2016
16:3=5,1
Sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scazind Din Triplul Primului Numar Al Doilea Numar Obtinem 140. Stiind Ca Diferenta Celor Doua Numere Este 30, Sa Se Etermine Cele Doua Numere
Analizati ADJ:dimineti,inverzit,inalt,uscat,subtire,frumoasa,inspicata,viran,fina,eleganta MERSI MULT DAU CORONITZAAAA :) :) :) :) :) :) :)
Imagineaza-ti Ca Esti O Camila In Desert Si Ai Asistat La Intamplarea Nefericita A Avionului Povesteste In Perspectiva Camilei ! Intr-o Zi Dogoritoare ,in Timp
1) Numarul Cu Suma Cifrelor 17 Este: a) 79. b)98. c)99. d)87. 2) Suma Vecinilor Nr. 12 Este: a)20. b)22. c)24. d)26. 3) In Scrierea Nr. De 1014 Pana La 45 S-a
Clasificati Urmatoarele Cuvinete :mata,se Crucea, Opait, Megies, Opsas, Cautatura, Deavolna, Pasa De. Va Rog(in Regionalisme,arhaisme,termeni Populari)
Jumatea Unui Numar Este Cu 40 Mai Mare Decat Sfertul Numarului 108.Care Este Numarul?
Fie ABC Un Triunghi Cu AB = AC.Stiind Ca AB+BC=110m,BC-AB=30m,afla Perimetrul Triunghiului. (REZOLVARE:PRIN METODA GRAFICA)
Am Cumparat 10 Kg De Visine .jumatate Din Cantitate O Folosesc Pentru Dulceata. Si Din 3 Kg De Visine Ne Faci Compot ! Cine Ma Poate Ajuta Am Nevoie Urgentt
Buna! o Traducere In Romana As Dori: Quam Gaudeo! Cras,nunc Primum, In Schola Ero. Mecum Collegae Erunt Et Quinque Meorum Amicorum. Iulia Disciplinam Amat Id
Urgent ! Imi Trebuie O Urare De La Multi Ani Pentru Fratele Meu ! Sa Fie Lunga ! Multumesc ! :*