RO Study
👤
Cippy
Cippy
04-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce exprima cantecul cucului?
Răspuns :
YoaNa26
YoaNa26
04-05-2016
Cântecul cucului exprima atât venirea primăverii , norocul , avuţia , sănătatea , fericirea , norocul omului pe acel an . În acelaşi timp , cântecul cucului exprima şi numele păsării .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Asemanator . Il Ridica, Spune, Sa Nu Se Clatine, Degraba. Opus. Sus, Sa Aduc, Sa Opreasca, Pacalit.
O Locomotiva Merge Cu 12 M/s .Ce Distanta Pargurge In 30s.? Urgent Va Rog Frumos!!!!
AM NEVOIE URGENTA DE REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME!!!Pe Planul Dreptunghiului ABCD Cu AB=20 Cm Si BC=15 Cm Ridicam De Aceeasi Parte Perpendicularele AM=9 Cm Si CN
Triunghiul Echilateral ABE Si Dreptunghiul Abcd Sunt In Plane Diferite . M Este mijlocul Lui AB ,EM Este Perpendiculara Pe AD , AB=6 Cm Si AD=3 Cm a) Calculati
Ajutatima Va Rog Compuneti O Poezie Despre Grigore Vieru 4-5 Strofe.
Impartind Nr Natural A La 70,obtinem Restul 55.Aflati Restul Impartirii Nr Natural A La 14.
Daca Ef =7cm Fg 10 Cm Eg=15cm Aratati Ca E F G Sunt Puncte Necoliniare
Fie (abcd) Un Paralelogram De Care Se Cunosc Ab=10 Cm,ad=8cm Si Masura Unghiului D= 30 De Grade.a)calculati Distanta De La A La Dreapta Dcb)calculati Aria Paral
Astept Un Raspuns Rapid.. Mediul Asa Cum Imi Place.. Scurt Rezumat..ce Imi Place La Mediul Inconjurator :(
La O Librarie S-au Adus 328 De Caiete,de 3 Ori Mai Multe Pixuri Iar Stilouri Cu 156 Mai Putine Decat Pixuri .Cate Rechizite S-au Adus In Total?