Răspuns :
a)Salut!Eu ma numesc Anne.Eu am 12 ani.Eu sunt mica si blonda.Eu am ochii verzi.Eu ador camping-ul si calatoriile.Eu vreau sa comunic cu un baiat sau o fata de varsta mea.Multumesc pentru raspunsul tau.
b)Salut!Eu ma numesc Beatrice.Eu sunt mica si grasuta.Sunt mereu zambitoare si plina de energie.Eu ador rap-ul si hip-hop-ul.Daca va place muzica moderna,scrieti-mi curand.
Sper ca te-am ajutat!!!
b)Salut!Eu ma numesc Beatrice.Eu sunt mica si grasuta.Sunt mereu zambitoare si plina de energie.Eu ador rap-ul si hip-hop-ul.Daca va place muzica moderna,scrieti-mi curand.
Sper ca te-am ajutat!!!
Salut! Ma numesc Ana. Am 12 ani. Eu sunt mica (scunda) si blonda. Am ochi verzi. Iubesc campingurile si calatoriile. Eu vreau sa corespund cu un baiat sau o fata de virsta mea. Multumesc pentru raspunsul tau.
c) Salut! Ma numesc Beatris. Sunt mica si grasa. Cam asa. Sunt mereu zimbitoare si plina de energie. Iubesc rapul si hip-hop. Daca tie iti place muzica moderna, scrie-mi repede
c) Salut! Ma numesc Beatris. Sunt mica si grasa. Cam asa. Sunt mereu zimbitoare si plina de energie. Iubesc rapul si hip-hop. Daca tie iti place muzica moderna, scrie-mi repede