RO Study
👤
Denisa277
Denisa277
04-05-2016
Matematică
a fost răspuns
ma ajutați va rog frumos
Răspuns :
Undercover1
Undercover1
04-05-2016
18:6=3 (este mai mic de 3 ori decat 18 ) Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raspunde Intr-o Maniera Plina De Umor(poti Folosi Rima) La Ultimele Doua Intrebari Ale Textului.De Ce-ai Plecat?De Ce-ai Mai Fi Ramas?De-abia Plecaseşi. Te-am R
Derivarea Unei Functii In Modul.Cum Se Deriveaza In Modul ? Uitati Un Exemplu:Fie Functia F:R->R, F(x) = | X^2 - X -2|Studiati Derivabilitatea Functiei.
Cum Incepe Si Cum Se Termina Opera ''Prostii'' De Liviu Rebreanu ? Spuneti-mi Doar Daca Ati Citit Opera...(fragmente )
O Placa Din Polistiren Are O Suprafata De 1 M² Si O Grosime De 4 Cm. Calculeaza Masa Placii Stiind Ca Densitatea ρ=0,018 Kg/m³.
Care Este Partea Intreaga A Numarului (1+√2)²
Vreau Trei Cuvinte Cu Sens Figurat Din Poezia Intre Frunze De Alexandru Macedonski... Va Rog Mult...
Imi puteti Da O Propozitie In Care Un Adverb sa Fie Precedat de O Prepozitie?
1) Determinați Numărul Natural X Care Verifică Egalitățile:a) 2ori X+23=91.b) 327-3ori X=15+48.c) 2ori X+37=79-14.d) 32+(2ori X-5)=63+14.
6) Determinati Diametrul Iunui Disc A Carui Arie Este Egala Cu 64 Pi Cm La A 2 7) Diametrul Unui Cerc Este De 4 M . Lungimea Raz
La Impartirea A Doua Nr Naturale Catul Este 29 Si Restul 17 , Iar Diferenta Intre Deimpartit Si Impartitor Este 4007 . Aflati Cele Doua Nr .Sa Se Afle Suma Nr C