RO Study
👤
Snowball
Snowball
04-05-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce e aia verb. Va rog sa ma ajutati.
Răspuns :
Gdy2eg
Gdy2eg
04-05-2016
sta pe langa un substantiv si arata o actiune
Answer Link
00004444
00004444
04-05-2016
O actiune care o face cinema . ex : EU merg Merg este verb
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca , Oricum Am Alege 5 Nr Naturale,exista Cel Putij Doua Care Dau Acelasi Rest La Impartirea Cu 4
"1 Dreapta Din Figura De Mai Jos Reprezintă Graficul Unei Funcții F:R→R, F(x) = Cx+d. Determinați Mulțimea S = {xe R/f(x)<0}A(1/2;-1) B(1,1)
XIII.3.110. Suma A Patru Numere Este 55. Primele Trei Numere Sunt Consecutive, Iar Al patrulea Este Cu 10 Mai Mare Decât Al Treilea Număr. Care Sunt Cele Patru
Prin Clorurarea Catalitica A Toluenului Se Obtine Un Compus Care Contine 28,06% Clor. Numarul De Izomeri Ai Compusului Este?
Daca 2,1 G Alchena Reactioneaza Cu 250 ML Solutie 0,1 M Apa De Brom, Alchena Care Poate Prezenta Izomeri Optici Este: A. 2-butena B. 2-pentena C. 2-hexena D. 1-
Pinocchio Și Tatăl Său Au Împreună 45 De Ani. Ce Vârstă Are Fiecare, Dacă Vârstatatălui Este De 4 Ori Mai Mare? Să Se Rezolve Prin Metoda Figurâțică
Din Cate Numere Poți Scădea Cel Mai Mic Număr De Zeci Pentru Că Rezultatul Sa Fie Mai Mic Decât 15? A. 4 Nr B.5 Nr C.6 Nr D.7 Nr
(1p)(b) O Persoană Cheltuie O Sumă De Bani În Trei Magazine Astfel: În Primul Magazin Cheltuie 5/12 Din Întrega Sumă, În Al Doilea Magazin Cheltuie 9/14 Din Res
Prin Clorurarea Catalitica A Toluenului Se Obtine Un Compus Care Contine 28,06% Clor. Numarul De Izomeri Ai Compusului Este?
Analizați Pronumele Din Fragmentul Următor:Într-o Zi, Fetița Îl Întrebă Pe Tatăl Său:— Tata, Poți Să-mi Cumperi O Carte?— O Carte? Se Miră Acesta. Dar Televizor