RO Study
👤
Andreuta553
Andreuta553
04-05-2016
Istorie
a fost răspuns
o propozitie cu cuvantul iobagie.
Răspuns :
Tudordaria27
Tudordaria27
04-05-2016
Iobagia este o munca foarte obositoare.
un iobag este un taran "legat" de pamantul unui stapan feudal!
sper ca ti-am fost de folos! :*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Punctul A Este Reprezentat Pe Axa Numerelor Cu Originea In Punctul O Si Are Coordonata 3.Aflati Lungimea Unitati De Masura Daca OA=24mm
Fie Triunghiul Abc,m Mijlocul Lui [bc] Si N Aprtine (am), Astfel Incat <BNM=<CNM. Demonstreaza Ca ABC Este Isoscel
Ai Un Triunghi Isoscel ABC. Pe Baza BC Alegi Aleatoriu Un Punct. Din Acel Punct Duci Perpendiculare Pe Laturile AC Și AB Ale Triunghiului. Arată Ca Suma Celor D
Câte Fragmente Are Textul Puiul
Cat Ar Veni 16,5% Dintrun Salar De 15 500 Ajutatima Varog Dau Coraoana
X=[tex] \sqrt{2} [/tex]și Y=[tex] \frac{1}{ \sqrt{2} } [/tex]Arătați Că [tex] \frac{x}{y} + \frac{y}{x} = \frac{5}{2} .[/tex]Urgent Va Rog!
Pentru Fiecare Dintre Șirurile De Mai Jos , Observați Regula De Alcătuire Si Scrieti Inca Trei Numere : A) 2,6,18,...
Numiti Doua Organe Din Cavitatea Toracica Si Spuneti Rolul Fiecaruia (ceva De Genul) Iar Eu Am Scris : Inima - Are Rol In Functionarea Organismului Si Plamanii
Sa Se Afiseze Toate Numerele Prime Din Intervalul [10,100]. Icercarea Mea E Mai Jos Care Dupa Parerea Mea E Gresita. #include using Namespace Std; int Main () {
Între O Clasă Sunt 15 Fete Și 12 Băieți.Probabilitatea Ca Alegând La Întâmplare Un Elev,acesta Să Fie Băiat Este....