RO Study
👤
Silvica2004
Silvica2004
03-05-2016
Geografie
a fost răspuns
Care este cel mai mare oras din lume?
Răspuns :
Stefanigabeniam
Stefanigabeniam
03-05-2016
Cel mai mare oras din lume este Tokyo . Sper ca te-am ajutat coroana te rog :)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza .....................
Vreau In Pseudocod,vă Rog.. Se Introduce Un Sir De Numere De La Tastatura Pana La Intalnirea Valorii 0.Sa Se Afiseze Maximul Si Minimul Dintre Aceste Numere.
Într-o Grupă De Studenți Sunt 30 Care Vorbesc Limba Engleză, 15 Vorbitori De Limba Germană Și 8 Studenți Care Cunosc Limba Franceză. Dintre Cei Vorbitori De Lim
Ajutatima Va Rog La Exercitiul Acesta 16
La O Cofetărie S-au Adus 3 Cutii A Câte 8 Prăjituri. Acestea Au Fost Ambalate În 4 Pachete.cate Prăjituri Au Fost In Fiecare Pachet?
1. Indicați Verbele Din Fragmentul Alaturat2. Ce Exprima Aceste Verbe?3. Cum Își Schimba Verbul Forma În Comunicare? Ajutați-mă!! DAU COROANA!!!
Un Amestec Format Din Metan In Proportie De 34,78% (procente Volum) Si O Alta Hidrocarbura Gazoasa Alcanica Are Masa Medie 25,12. Sa Se Identifice Gazul Necunos
Explica Rolul Virgulelor In Secventa: Lasa-mi, Toamna, Pomii Verzi. Va Rog, Dau Coroana!!!
4 Caiete Si 5 Pixuri Costa 41 De Lei ,iar 3 Caiete Si 2 Pixuri Costa 22 De Lei .aflati Cat Costa 2 Caiete Si 2 Pixuri.
Cine Ma Ajuta La C Va Rog