RO Study
👤
Gggg12
Gggg12
03-05-2016
Matematică
a fost răspuns
x+2 supra 4=x+3 supra 5
Răspuns :
Câinelecredincios100
Câinelecredincios100
03-05-2016
x+2 supra 4=x+3 supra 5
(x+2)*5=4*(x+3)
5x+2*5=4x+4*3
5x+10=4x+12
5x-4x=12-10
x=2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Arate Că Pentru Oricare Număr Natural N Pentru Oricare Cifre A, B, C Următoarele Fracții Sunt Numere Naturale.Va Rog Repede! Dau Coroana!!!
5. Patru Elevi, Ioana, Livia, Matei Şi Raul, Au Calculat Media Aritmetică A Numerelor A Şi B, Ştiind Cả A² – B² = 64 Și A – B = 4. Rezultatele Obținute Sunt Pre
6.În Figura Alăturată,paralelipipedul Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Reprezintă O Piesă De Puzzle Cu Dimensiunile De 1 Cm, 2 Cm, Respectiv 3 Cm. Perimetrul Maxim Al U
Precizeaza Felul Predicatelor Din Enunturile De Mai Jos Apoi Analizeazale Colegii Mei Sunt Simpatici Este Eleganta Aceasta Rochie Bunicii Mei Sunt In Sufrageri
Transformă Propoziția: Dorothy Se Descuraja., Astfel Încât Verbul Să Fie La Modul Imperativ ,forma Negativă.
Crează Un Rebus Unde Cuvântul Cheie Va Fi Fructe.Urgent Dau Coroana (ᗒᗩᗕ)
Identifică Pronumele Personale. A) Iepuraș, El, Somn, Sunt, Eu, Şi, Tu, Vis, Mâine, Ea, Jucăuș, Ei, Iar, Ele B) • Ei Se Joacă. Noi Citim. • Eu Am Terminat. • Vo
Bunaaa. Va Rog Ajutați-mă!!! Dau Coroana!!!
* Determinați Valoarea Lui X Din Proporţiile: 10 5 45 60 С 8 6 3 Х b 2 Х d 17 34 e -- х 5 70 8 X -
Dau Coroană, Follow, Inimă Și 100 De Puncte. În Cartea,, Ocolul Lumi În 80 De Zile" Scriețimi Povestea Pe Scurt Cu Ce Sa Întâmplat Între Paginile 98 Și 137?vaă